Frisør Casa No. 17

Frisør Casa No. 17


Casa No. 17 er en frisørsalon, som er ejet af Camilla From Vedsted. Salonen har eksisteret siden 2002. Salonen har sin beliggenhed midt på Blågårdsgade, tæt på Blågårds Plads, i hjertet af smukke København. Frisør Casa No. 17 i København er beliggende på adressen Blågårdsgade 17.

Salonen er et yderst hyggeligt og rart sted at være, hvor der er plads til alle. Der er højt til loftet, og der er ingen snobbet fornemmelser her, og derfor er det helt sikkert et sted, man har lyst til at være, idet atmosfæren er afslappet og hyggelig. Dette er også et ønske fra Camillas side, idet hun ønskede at skabe en salon, som har en indbydende stemning hvor alle kan føle sig tilpas, hvilket hun helt sikkert har lykkedes med.

Kunden er helt sikkert i centrum i denne lækre og hyggelige salon. Det vil sige at der altid bliver taget udgangspunkt i kunden og deres ønsker. Frisørene tager ære i at kunden får netop den frisure, som de går og drømmer om. Sammen med kunden kommer de frem til det bedst mulige resultat ud fra kundens ønsker og frisørens kompetente vejledning og råd.

De tre grundsten hos salonen er: hyggelig og familiær stemning, god service og kompetent behandling. Der bliver taget godt af kunderne i salonen, og der bliver gjort alt for at yde en god service. Derudover sørger de for at deltage i kurser og messer, for at de på denne måde altid er opdateret på de nyeste trends. Det er altså vigtigt for dem, at alle der kommer, ung som gammel eller ny kunde som stamkunde, alle får en kompetent behandling og en god service. Salonen her er helt sikkert et sted, hvor man får lyst til at komme tilbage.

Besøg Frisør Casa No. 17 i København, hvis du har lyst til at besøge en dygtig frisør, hvor du får en dejlig behandling i trygge og stemningsfulde rammer i hjertet af byen.
Adresse

Blågårdsgade 17
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 35 35 00 80
E-mail: info@casa17.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 19.00
Lørdag: 9.00 – 13.00
Søndag: Lukket


Website

Frisør Casa No. 17's websiteFrisør Casa No. 17