Frellsen - København


Er du udkig efter en sød værtindegave til din veninde? Eller mangler du et lille sted, hvor du kan få en god kop kaffe og et stykke lækkert chokolade som afbræk fra din shoppingtur? Så har vi fundet et sted, der med stor sandsynlighed vil falde i din smag. Hos Frellsen kan du nemlig være sikker på at få kaffe af høj kvalitet og håndlavet chokolade, der smager fantastisk. Frellsen har butikker landet over, og her er vores skønne hovedstad naturligvis ingen undtagelse. Frellsen i København finder du bl.a. Købmagergade 31C i hjertet af byen. Oplagt placering til et afbræk fra en tur på Strøget.

Frellsen blev grundlagt helt tilbage i 1897 i Slagelse med blot to ansatte, og har derfor en lang historie med udvikling og succes i bagagen. Dette er til stor fordel for dig, fordi du altså kan være sikker på, at du hos Frellsen får både kaffe og chokolade, hvor kvalitet og godt håndværk er vigtige nøgleord.

Frellsen holder sig desuden opdateret på de sociale medier, og du kan bl.a. følge med på Facebook eller Instagram. På Instagram finder du bl.a. billeder af den lækre chokolade, der uden tvivl får munden til at løbe i vand - særligt hvis du har en sød tand. Måske du kan få lidt inspiration til, hvad du skal have, når du besøger Frellsen.

Når der hos Frellsen bliver fremstillet chokolade, sker dette med udgangspunkt i de bedste råvarer for at sikre dig den bedste kvalitet, du kan få. Udvalget af søde sager er stort! Du kan smage på et spændende udvalg af dessert chokolade, konfekture og naturligvis lækre flødeboller af høj kvalitet. Frellsen er derfor oplagt butik for dig, der er på jagt efter en værtindegave eller blot ønsker at forkæle sig selv en smule ekstra med lidt lækker kvalitetskaffe og hjemmelavet chokolade.

Det er dog ikke kun chokolade og kaffe, som Frellsen har at byde på. Frellsen tilbyder nemlig også et flødebollekursus! Dette er en oplagt gaveidé til en studieveninde eller et familiemedlem, som du gerne vil dele en særlig oplevelse med. Du kan læse mere om pris, afholdelse og andre praktiske informationer via linket.
Adresse

Købmagergade 31C
1150 København K


Kontakt info

Telefon: 33 93 33 22


Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.30 - 18.00
Fredag: 09.30 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 12.00 - 18.00


Website

Frellsen - København's website