Frederik VI

Frederik VI


Frederik VI er en hyggelig bar, der serverer dansk mad og har et stort udvalg af øl. Selve stedet har en lang historie bag sig. Det var bl.a Dan Türell's foretrukne stamsted, og han yndede at sidde på sin plads med en lækker håndmad, mens han iagttog samfundet og skrev sine erindringer ned.

Hyggelig frokost- og ølbar. "For os der holder af hverdagen". Dansk frokost til rimelige priser, samt et stort udvalg i diverse øl. 11 haner og minimum 120 forskellige øl henover året, så det er det rette sted hvis man er tørstig og ønsker at prøve noget anderledes. Som gæst på Frederik VI, er der rig mulighed for også at "kridte køen" og tage et slag billard eller sidde roligt med sin bærbare og surfe på internettet med den gratis Wi-fi som stedet udbyder.

Viser vejret sig fra sin bedste side er der mulighed for at indtage en lækker frokost udenfor på Frederiksberg Alle. Frederik VI er: "Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til. Aldeles rimelige priser. Stedet hvor generationer mødes, og dialogen trives."

Du kan få stegt flæsk med persillesovs om onsdagen mellem 18:00-20:00. Bordreservering er klart en fordel - der er rift om pladserne!

Studenterguiden.dk har været så heldige selv at besøge Frederik VI i flere omgange, og er endnu ikke gået derfra skuffet! Dejlig imødekommende betjening som ved hvad de taler om, lækre anrettede retter - som alle er til at blive mætte af, og ikke mindst rimelige priser taget stedets høje niveau i betragtning. Studenterguiden.dk kan på det varmeste anbefale Frederik VI, især hvis du er til det traditionelle danske køkken.
Adresse

Frederiksberg Allé 42 A
1820 Frederiksberg C.


Kontakt info

Telefon: 33 31 33 38
E-Mail: rex@frederik-vi.dk


Åbningstider

Søndag til torsdag: 11.00 - 01.00
Fredag til lørdag: 11.00 - 02.00Website

Frederik VI's websiteFrederik VI
Frederik VI
Frederik VI
Frederik VI