Frede og Vester´s


Mangler du en hyggelig kaffebar, som måske kan blive dit nye “go to” sted? Så kan det være, Frede og Vester’s i København er lige noget for dig! Helt konkret finder du kaffebaren på Smallegade 22-24 og altså midt på Frederiksberg! Her kan du nemt komme til, enten til fod, på cykel eller via offentlig transport. 

Hos Frede og Vester’s går de meget op i at yde en exceptionel god indsats, så du får en god oplevelse. Her er der både fokus på fair priser, høj kvalitet og exceptionel service. Stedet er oplagt for dig, der er på jagt efter en lækker morgenmad eller frokost i København.

Når du besøger Frede og Vester’s vil du hurtigt lægge mærke til de smukke farver, der bryder kaffebarens indretningsstil. Her bliver du budt velkommen i et grønt univers, hvor der er kælet for selv den mindste detalje. Det er dog ikke kun ved indretningen, hvor der er blevet kælet for detaljen. Det er der nemlig også ved maden og drikkevarerne. Derfor er der ingen tvivl om, at du her hos Frede og Vester’s får en gennemført caféoplevelse. Det er der også flere af caféens tidligere gæster, der synes. Frede og Vester’s har nemlig en score på 4,9 ud af 5 på Facebook, som er en score baseret på 113 personers meninger. 

Frede og Vester’s har også en profil på Instagram, som du kan følge med i. Her er der både billeder af den lækre og farverige mad, men også de smukke lokaler på Frederiksberg. Derudover kan også tjekke hashtagget #FredeogVesters ud for at se, hvilke billede tidligere gæster har postet, når de har bestilt mad fra caféen.

Alt i alt kan vi anbefale dig at besøge Frede og Vester’s, hvis du alligevel befinder dig i nærheden af Frederiksberg. Her kan du få alt fra en lækker kop kaffe til en sprød sandwich til fornuftige og fair priser! Tag din veninde, kæreste eller familie under armen, og besøg Frede og Vester’s på Frederiksberg.
Adresse

Smallegade 22-24
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 81 81 39 52
E-mail: fredeogvesters@gmail.com


Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 18.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 18.00


Website

Frede og Vester´s's website