Flying Tiger - København


De fleste har stiftet bekendtskab med butikskæden Flying Tiger Copenhagen, der er velkendt for deres produkter i dansk design. Flying Tiger Copenhagen er en dansk butikskæde, der gennem de sidste mange år ikke kun har taget Danmark med storm, men også udlandet - og dette med god grund! Her kan du nemlig købe praktiske, sjove og finurlige småting overskuelige og runde beløb, der ikke får budgettet til at vælte. Flying Tiger i København finder mange forskellige steder. Butikskæden har bl.a. adresse på Frederiksberggade 11B. Er du interesseret i at vide lidt mere om Flying Tiger, så er du kommet til det rette sted.

Man kan vidst roligt sige, at butikskæden Flying Tiger er noget for unge studerende på SU! Her er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad butikskæden har at byde på. Mange kan med stor sandsynlighed nikke genkendende til at være gået ind i en Flying Tiger forretning med ønsket om at købe én ting, men endt med at have fyldt indkøbsposen. Når det kommer til produktkategorier, kan Flying Tiger tilbyde produkter i følgende kategorier: skønhed og tilbehør, elektronik, mad, leg, hobby, bolig, fest samt kontor og skole. Der er altså noget at finde for enhver smag, og derfor Flying Tiger er en oplagt butik at besøge, hvis du ønsker at samle dine indkøb til én forretning.

På Flying Tigers hjemmeside finder du desuden et produktkatalog, der jævnligt bliver opdateret, hvor du kan få lidt inspiration til dine næste køb. Måske mangler du en ny vase til stuen? Eller lidt krydderier til dit køkken? I så fald, kan du være sikker på, at Flying Tiger har nogle fornuftige bud til studievenlige priser. Nogle af produkterne i Flying Tiger vil også være præget af den sæson, vi er i. Derfor kan du være sikker på, at du i december vil støde på julepynt, og i oktober vil møde pynt til halloweenfesten.

Næsten uanset hvor i landet, du befinder dig, kan du være sikker på, at der ligger en Flying Tiger butik i nærheden. Det kan dog være, at du har planlagt at tage ud og shoppe på en kedelig regnvejrsdag, hvorfor du hellere vil blive derhjemme under dynen. Men hvad så med dine indkøbsliste? Bare rolig! Flying Tiger har nu givet de glade kunder muligheden for at shoppe blandt de mange spændende varer via Flying Tigers webshop. Så bliver det næsten ikke bedre. 

Butikskæden holder sig desuden hele tiden opdateret på de sociale medier, hvorfor du både kan finde Flying Tiger på Facebook, men også på Instagram. På de sociale medier bliver der bl.a. lagt flotte billeder op af de spændende varer, du kan finde i de enkelte butikker.

Alt i alt, kan vi varmt anbefale dig at besøge Flying Tiger, uanset hvor du måtte befinde dig i landet. Her kan du næsten være sikker på, at du altid vil finde det, du leder efter - til super studievenlige priser. Det er en oplagt butik at besøge, hvis du mangler en lille gave, et postkort, gavepapir, stearinlys, pynt til festen eller et nyt cover til din smartphone. Med andre ord, går du ikke forgæves, hvis du besøger Flying Tiger. Hvis du foretrækker at shoppe online, kan du også med stor fordel gøre brug af Flying Tigers webshop.
Adresse

Frederiksberggade 11B
1459 København K


Kontakt info

Telefon: 32 45 17 00


Åbningstider

Mandag - lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 11.00 - 17.00


Website

Flying Tiger - København's website