Certificeret Fitnessinstruktør

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding Ingen SU eller løn Erhvervsuddannelser 7-10 uger Ingen At Work Skolen
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser
Varighed 7-10 uger
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution At Work Skolen
Certificeret Fitnessinstruktør

Bliv Certificeret Fitnessinstruktør
Fysisk aktivitet og træning er en del af en sund livsstil og har rigtig stor betydning for, hvordan vi trives i hverdagen og hvor meget energi vi har til dagens opgaver.

Som Fitnessinstruktør arbejder du med mennesker og er med til at optimere deres træning, så de kan opnå præcis det de ønsker og har det godt med træningen samtidig. Du kan på den måde være med til at gøre en stor forskel.

Du lærer på uddannelsen at udarbejde individuelle træningsprogrammer. Du lærer også hvordan du på en inspirerende måde kan instruere dine kunder, så de udfører øvelserne med et bedre resultat.

Du behøver ikke at have trænet i mange år for at kunne blive Fitnessinstruktør. Det vigtigste er, at du har interessen og selvfølgelig også, at du gerne selv er fysisk aktiv.

Godkendt af Europe Active (EHFA)
At Work Skolens uddannelse til Fitnessinstruktør er akkrediteret og godkendt af Europe Active (EHFA) og lever således op til Europæiske standarder for kvalitet, undervisning, fagligt indhold og eksamen for fitnessinstruktører.

Kvalitet og sikkerhed i træningen
Som instruktør skal du være i stand til at vurdere kvaliteten i den enkeltes udførsel af øvelserne, og på baggrund af dette motivere udøveren til at udføre øvelserne korrekt. Alt sammen på en pædagogisk og motiverende måde. Vi sætter kvalitet og sikkerhed i træningen meget højt. Derfor skal du som instruktør kunne variere og progrediere træningen løbende, således at dine klienter hele tiden får maksimalt udbytte og størst mulig glæde af træningen. Det er også vigtigt, at træningsprogrammerne tilpasses dine klienters ønsker og behov, samt den tid, de har til rådighed.

For at kunne opfylde alle krav til en god instruktør, består At Work Skolens fitnessinstruktøruddannelse af en teoretisk og en praktisk del

 


Jobmuligheder

Jobmulighederne som Fitnessinstruktør er gode, idet der er stor mangel på veluddannede instruktører overalt i branchen.Specielle adgangskrav

Prisen for uddannelsen er 13.250 kroner og du kan læse i hele landet og på Internettet. Vælg mellem dag-, aften- og weekendhold.