Fisketorvet

Fisketorvet


Er du til den type shopping, hvor alle butikker er samlet under ét tag? Det forstår vi godt, og vi har oven i købet et rigtig godt bud på et sted, der måske vil falde i din smag. Nemlig Fisketorvet i København. Helt konkret finder du Fisketorvet på Kalvebod Brygge på Havneholmen 5! Her er der et væld af forskellige butikker, fyldt med mad, møbler, tøj og meget, meget mere. Fisketorvet er et oplagt sted for dig, der vil undgå vind og vejr, men ønsker at klare alt på to-do listen på rekordtid. Læs med og få lidt mere information omkring, hvad Fisketorvet har at byde på. 

Når du træder ind i Fisketorvet, vil du til at starte med med stor sandsynlighed føle dig en smule overvældet over alle de valgmuligheder, shoppingcenteret stiller til rådighed, og det forstår vi godt, men det store udvalg bringer (næsten) kun fordele med sig. Du kan hurtigt gå fra butik til butik, lige når det passer dig uden at skulle være udendørs, hvilket er oplagt på de kolde og regnfulde dage. Er du lidt sulten på din shoppingtur, så er der i Fisketorvet også en række spisesteder, du kan besøge. Her er der noget for enhver smag!
Det er dog ikke kun butikker og restauranter, som Fisketorvet kan byde ind med. Hvis du har lyst til at tage en tur i biografen, så er Fisketorvet nemlig også en mulighed! Biografen holder åbent alle ugens dage, så du altid har mulighed for at nyde en god film i selskab med en studieveninde.

Hvis du er lidt struktureret, når det kommer til shopping, så kan vi anbefale dig at tjekke Fisketorvets hjemmeside ud. Her står der bl.a. udførlig beskrevet, hvornår de enkelte butikker holder åbent. Derudover kan du også hurtigt skabe dig et overblik over udvalget, så du ikke går forgæves.

Er du endnu ikke bekendt med muligheden for at være en del af fordelsklubben, så kan det være, det er noget for dig. Du kan nemlig være en del af fordelsklubben i Fisketorvet. Med et fordelskort vil du have adgang til en række forskellige tilbud, som butikkerne i Fisketorvet har. Dette er et tip, der kan være særlig gavnligt for den unge studerende, særligt når julegaver og fødselsdagsgaver til familien og vennerne skal købes. 

Alt i alt kan vi varmt anbefale dig at besøge Fisketorvet i København. Her er der noget for enhver smag, og alt er samlet under ét tag. Bedre bliver det næsten ikke. Der findes butikker med forskellige prisklasser, så de fleste kan være med. Er du på jagt efter et nyt studiejob, kan det også være, at du finder det her. Muligheder er nemlig mange, uanset om du ønsker at være tjener i en af de mange restauranter eller butiksassistent i de spændende butikker. Bor du ikke i hovedstaden, så frygt ej mht. transportmulighederne. Det er nemlig ret simpelt at komme til Fisketorvet - uanset om du er med bus eller bil.
Adresse

Kalvebod Brygge 59
1560 København V


Kontakt info

Telefon: 33 36 64 00
E-mail: info@fisketorvet.dk


Åbningstider

Se hjemmeside for åbningstider


Website

Fisketorvets WebsiteFisketorvet
Fisketorvet
Fisketorvet