Far's Dreng


Far’s Dreng er en yderst populær café i København. Caféen åbnede for første gang i Ny Adelgade 7 i maj 2015. Far’s Dreng har fra dag ét været fast besluttet på, at to dage ikke er ens, og at alle altid skal føle sig velkomne. Denne inspiration har caféen fået fra byens bankende hjerte. Far’s Dreng bærer præg af en uformel og afslappet atmosfære, som får alle til at føle sig velkommen, uanset hvem de er. Far’s Dreng startede som et eksperiment, hvor en far og en søn startede en café i ægte Københavner stil. Siden da har caféen blomstret, og de har nu hele to cafeer med samme navn, hvor den nyeste café er åbnet på adressen Rosengården 12 i København.


Du vil få en oplevelse af, at caféen er hyggelig og intim, uanset om du er stamgæst eller en tilfældig forbipasserende. Køkkenet er åbent og understreger, at caféen er loose på den fede måde. Stemningen er moderne men samtidig hjemlig og afslappet, og er helt sikkert et sted, man kan sidde og nyde sin lækre mad i gode omgivelser. Her er fokuseret på at indretningen skal fokusere på den traditionelle ”hygge”, hvilket er tydeligt at mærke i begge caféer.

Der er mange muligheder hos Far’s Dreng: Her kan du nyde drikkevarer, som evt. er suppleret med nogle af de lækre retter fra menukortet. Al mad og kaffe er tilberedt fra bunden, da caféen tænker økologi før konventionelt. De er dog på ingen måde hellige, men kvaliteten er i højsædet hos Far’s Dreng. Du får med 100% garanti et smukt billede til din Instagram profil, hvis du køber din middag her. Deres menu består af morgenmad og frokost, og til deres retter anvender de lækre og økologiske råvarer, som tager hensyn til miljøet. At på menukortet er frisk og anvender årstidens råvarer, så kvaliteten på retterne er i top.

Køkkenet er meget fleksibelt, og det gør derfor alt, for at tilfredsstille dine specifikke ønsker. Køkkenet ændrer desuden menuer efter de danske sæsoner. På den måde er retterne altid tilberedt enkelt, kreativt og med den gode smag i centrum. På deres menukort finder du blandt andet forskellige brunch platter, acai bowls, sandwich, smørrebrødsmadder og et kæmpe udvalg af drikkevare.

I 2016 blev Far’s dreng nomineret til Byens bedste café, og i 2017 blev de kåret til Byens bedste morgenmad/brunch af AOK’s brugere og Byens Bedste-jury. I 2018 vandt Far’s Dreng Bedste Morgenmad/Brunch Award. Du har altså noget at se frem til, hvis du vælger at spise noget dejlig brunch hos Far’s dreng. Far’s dreng mener selv, at grunden til succesen ligger i deres tro mod konceptet, og at deres gæster får en god oplevelse hver gang, de træder inden for caféens døre. Dog er deres forskellige nomineringer ikke noget de praler af, de ønsker blot, at du har lyst til at komme et smut forbi Far’s Dreng.

Ønsker du et sted at få lækkert og økologisk morgenmad i hjertet af København, så kan du med fordel besøge en af Far’s Drengs to cafeer. Du vil helt sikkert ikke blive skuffet.
Adresse

Ny Adelgade 7 1103 København K - Rosengården 12, 1174 København K


Kontakt info

E-mail: info@farsdreng.com


Åbningstider

Ny Adelgade 7
Mandag – fredag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 09.00 – 18.00
Søndag: 09.00 – 16.00Rosengården 12
Mandag – lørdag: 09.00 – 18.00
Søndag: 09.00 – 16.00


Website

farsdreng.dk