Faraos Cigarer København


Ønsker du at træde ind i en verden indenfor tegneserier, brætspil, kortspil, figurspil, rollespil, anime og meget mere? Og befinder du dig i København? Så kan du med fordel besøge Faraos Cigarer, som ligger placeret forskellige steder rundt omkring i byen. Du finder blandt andet København Games på adressen Skindergade 27 i København K, som er deres specialbutik for spil, hvor du også finder deres US Comics & Manga, og København DK Comics, som er deres nyeste tegneseriebutik på adressen lige overfor på Skindergade 28. Så hvis du interesserer dig for tegneserier, manga og diverse spil, så er det netop her, du skal søge efter dette.

Udover beliggenheden finder du også Faraos Cigarer butikkerne beliggende i Odense og Århus. Derudover har en også en online website, hvis du ikke befinder dig i nærheden af disse byer. Derfor har du altså rig mulighed for at tjekke Fataos Cigarer ud, selvom du ikke befinder dig i nærheden af København.

Så snart du træder ind i butikken, befinder du dig i en helt særdeles fantastisk verden, hvis du er til blandt andet tegneserier, brætspil, figurspil og anime. Leder du efter tegneserier, så finder du et stort udvalg både indenfor danske og amerikanske tegneserier og manga. Her har du blandt andet mulighed for at finde tegneserier fra Disney, TinTin eller diverse børnebøger. Leder du derimod derimod efter merchandise, så er Faraos Cigarer også stedet til netop dette. Her finder du nemlig forskellige universer, blandt andet Game Of Thrones, Fortnite, StarWars, Harry Potter, Asterix & Obelix og mange, mange flere. Derfor finder du uden tvivl noget her for dig, hvis du er kæmpefan af blandt andet en ferie eller tegneserie, som du ønsker at købe merchandise til.

 Hvis du har en nørd gemt indeni dig, så er Faraos Cigarer helt sikkert stedet for dig, hvor du kan finde andre med samme hobbyer. Hvad end det er spil, serier eller noget helt tredje som interessere dig, så kan du her i butikken finde andre ligesindede med samme interesser, som du kan dele din passion med. Udover at dele jeres passioner indenfor denne verden, så har I også rig mulighed for at lære meget mere, idet der findes et stort udvalg af de forskellige genrer, så du altid kan blive klogere. Hvis du normalt har svært ved at finde et sted, som deler din passion, så er Faraos Cigarer helt sikkert stedet for dig.

Hvis du står og mangler en gave til én, som interesserer sig i ting indenfor denne verden, så kan du med fordel tjekke Faraos Cigarer ud. Hvis din ven, som du mangler en gave til, eksempelvis er stor fan af Disney, så finder du her både figurer, krus, t-shirts, film, tegneserier, bøger og endda mere, så du har rig mulighed for at finde noget, og du bliver helt sikkert ikke skuffet over udvalget.

 Er du en rigtig spilhaj, og søger du nye spil? Så er Faraos Cigarer et oplagt sted at lede efter dette. Du finder nemlig et stort udvalg både indenfor figurspil, brætspil, rollespil, brugt rollespil og kortspil.

Lyder alt dette som noget for dig? Så tjek Faraos Cigarer ud. Hvad end du er på udkig efter noget til dig selv eller til en gave, så er du sikker på at få lang tid til at gå i deres fantastiske butikker.
Adresse

Skindergade 27 & 28, 1159 København K.


Kontakt info

Telefon: 33 67 20 09
E-mail: spil@faraos.dk


Åbningstider

Mandag: 11.00 - 17.30
Tirsdag: 11.00 - 17.30
Onsdag: 11.00 - 17.30
Torsdag: 11.00 - 17.30
Fredag: 11.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
1. Søndag*: 11.00 - 16.00
*Medmindre det er helligdag


 


Website

https://www.faraos.dk/