Fantask

Fantask


Fantask er en boghandel og spilbutik i en sidegade til Strøget, hvor du kan købe masser af de nyeste tegneserier i alle genrer. Fantask har også et imponerende udvalg af brætspil, rollespil, figurspil (f. eks Warhammer) og bøger af store forfattere som J.R.R Tolkien og lign. fra fantasy genren.

Helt konkret, så finder du Fantask på to forskellige adresser - dog indenfor få meters afstand. Fantask har nemlig opdelt deres to butikker, så du finder bøger og tegneserier i den ene butik og spil, figurer og manga i den anden butik.

Om Fantask

Fantask åbnede sin første butik tilbage i 1972 og siden har den førende butik i København indenfor tegneserier, bræt- og figurspil, samt rollespil tilbehør. I starten var Fantask i folkemunde lidt af en "nørd-butik" med rollespil a la Advanced Dungeons & Dragons, men det har markant ændret sig efter fantasy, manga, rollespil, Ringenes Herre og brætspil er blevet "mainstream" i Danmark og en naturlig del af unge og voksnes hobby i dagens Danmark. Det fede ved Fantask er, at butikken de sidste 38 år for formået at have fingeren på pulsen hvad angår udvikling og nyheder indenfor sit område. Er der kommet et nyt brætspil eller fantasy roman (kan være alt fra Steven King til manga), så kan du være sikker på at Fantask ligger inden med den eller kan bestille den hjem til dig.

Fantasks udvalg

Fantask har et overvældende udvalg af litteratur indenfor fantasy-genren, figurspil, manga, hentai, tegneserier og filmserier. Undertegnede har i løbet af sin studietid i København mange gange aflagt Fantask et besøg og har altid sat stor pris på butikken og dens udvalg. Med hensyn til rollespils tilbehør, så findes der ingen bedre butik i Danmark end Fantask - bor du i f. eks Århus, så kan du bare bestille via nettet og Fantask sender din bestilling indenfor få dage, smart. Bor du i København, så kan undertegnede varmt anbefale at besøge den fysiske butik, da stemningen er helt i top - da andre unge mennesker og voksne med samme interesser som dig hyppigt kigger forbi Fantask.

Populære produkter

Fantask har mange populære produkter som også giver et meget godt indtryk af hvilke interesser kernekunderne hos Fantask har. Vi har valgt at bringe et lille udvalg af de mest populære produkter her

Priserne hos Fantask

Det er svært at udtale sig objektivt om priserne hos Fantask. Du kan f. eks købe "mainstream" fantasy bøger og tegneserier for rigtigt billige penge, hvorimod de ældre klassikere og sjældne bøger og tegneserier kan være en bekostelig affære at erhverve sig - med god grund. Bræt- og figurspil er faktisk prissat ganske fornuftigt og tager man i betragtning, hvor underholding du får, så er prisen helt igennem fornuftig. Kigger du under "TILBUD!" på Fantasks hjemmeside, så finder du rigtigt gode tilbud på mange forskellige produkter.
Adresse

Sankt Peders Stræde 18
1453 København K.


Kontakt info

Telefon comics: 33 11 85 38
Telefon games: 33 93 85 38


Åbningstider

Mandag-Torsdag: 11.00-18.00
Fredag: 11.00-18.30
Lørdag: 11.00-15.00


Website

Fantasks WebsiteFantask
Fantask
Fantask
Fantask