FYK - Foreningen af Yngre Kriminologer

FYK - Foreningen af Yngre Kriminologer


FYK er en studenterforening, der primært består af studerende og kandidater fra jura, sociologi, antropologi og psykologi med en interesse for kriminologi, sociale forhold og samfundsdebat.

FYK afholder faglige arrangementer og fungerer som et kriminologisk netværk for dets medlemmer.

FYK er en åben forening, hvor medlemmerne selv er med til at skabe indholdet. Så har du ideer, særlige interesser eller lyst til at fortælle om egne projekter er der masser af muligheder i FYK.

Foruden det faglige er FYK også en social forening med sommer-fester, julefrokoster og meget andet. Et medlemskab af FYK koster 200,- kr. årligt (for studerende dog kun 100,- kr.).

For at blive medlem, skal du sende en mail til fyk@fyk.dk

Mailen skal indeholde følgende oplysninger:

* Fornavn og Efternavn.

* Bopælsadresse.

* Tlf. hjemme og mobiltelefonnummer.

* E-mail adresse.

* Hvorvidt du er studerende eller ej.

Mere om FYK

FYK står for Foreningen af Yngre Kriminologer. FYK er en tværfaglig forening, og består primært af studerende og kandidater fra jura, sociologi, antropologi og psykologi med en interesse for kriminologi, sociale forhold og samfundsdebat. FYK afholder faglige arrangementer og fungerer som et kriminologisk netværk for dets medlemmer.

FYK blev stiftet i 1996 på initiativ af studerende med interesse for kriminologi. Baggrunden var et behov for et forum for kvalificeret kriminologisk og kriminalpolitisk debat.

I dag er FYK en forening bestående af personer med forskellig faglig og erhvervs-mæssig baggrund. Du behøver altså ikke vide noget om kriminologi for at deltage i FYK's arrangementer - bare du har interessen.

Foruden det faglige er FYK også en social forening med sommer-fester, julefrokoster og meget andet.

Har du lyst til at bidrage med emner, du kunne tænke dig at vi tager op, eller som du gerne selv vil stå for, er det bare at kontakte os.
Adresse

Sankt Peders Stræde 19
1354 København K


Kontakt info

E-mail: fyk@fyk.dk


Website

FYK - Foreningen af Yngre Kriminologer's websiteFYK - Foreningen af Yngre Kriminologer