EDIE


I København finder der et hav af designerbutikker, som de fleste studerende blot kan drømme om at handle i, da disse butikker også sælger produkter, som koster det hvide ud af øjnene. Er du særligt vild med designervarer som studerende, har vi dog en oplagt butik til dig - nemlig EDIE i København. Hos EDIE finder du nemlig modetøj til udsalgspriser. Derudover finder du her nogle af markedets bedste brands til gode priser, som helt sikkert er værd at tjekke ud. Befinder du dig i København er det særligt nemt at finde, da EDIE er placeret på adressen Kompagnistræde 10 i hjertet af København.

Hos EDIE kan du finde modetøj til gode priser. Her får du nemlig tøj fra tidligere sæsoner og kollektioner, som er helt nyt og intet fejler, men som blot ikke er den seneste sæson. Indehaveren af butikken er Christina Wiesner, som startede EDIE fordi hun synes det var spild af kræfter og ressourcer at forskellige brands havde en masse godt tøj på lager, blot fordi de ikke var den seneste sæson. Hun synes det var spild, at disse varer som der intet var galt med og var tidssvarende ikke lå fremme i butikkerne længere, efter de blot havde ligget fremme i et par måneder. Da hun selv havde den overbevisning, at det ikke betyder noget om tøj er fra en tidligere sæson, åbnede hun EDIE med den overbevisning, at andre havde det på samme måde som hende. På denne måde kunne give dette såkaldte “gamle” tøj nyt liv. Og dette er præcis, hvad du finder hos EDIE.

Derfor finder du altså nyt og pænt tøj som blot er fra en tidligere sæson til billigere penge hos EDIE. Så hvis du gerne vil spare penge på tøj fra forskellige lækre brands, kan det helt sikkert betale sig at købe dette fra EDIE. Konceptet er startet fordi ejeren synes, at dette tøj fra tidligere sæsoner ikke fejlede noget, og hvis du har det på samme måde, er butikken helt sikkert noget for dig. Selvom de er fra sidste sæson, er dette tøj ikke gammelt eller brugt, tværtimod: det er stadig nyt og ubrugt. Dette tøj fejler nemlig ingenting, og ønsker du at støtte et nyt outlet koncept hvor du får tøj fra tidligere sæsoner, er dette hos EDIE. Derudover støtter dette den bæredygtige tankegang og intet tøj går til spilde.

Besøg EDIE eller tjek deres hjemmeside ud, hvis du ønsker at spare penge på lækkert modetøj.


Studenterrabatter

Hos EDIE kan du som studerende få -15% på webshoppen på dit første køb med rabatkoden "studenterguiden".
Adresse

Kompagnistræde 10
1208 København


Kontakt info

Telefon: 31 32 56 30
Email: info@edie.dk


Åbningstider

Mandag: 11.00 - 18.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag - fredag: 11.00 - 18.00
Lørdag: 11.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 16.00


Website

https://edie.dk/