Dunkin' Donuts


Hvis du er vild med søde sager, så har vi måske fundet et sted til dig i København, der vil falde i din smag! Der findes nemlig efterhånden mange forskellige typer af take away i København, og de mange muligheder kan gøre, at man måske ikke helt ved, hvor man skal starte. Er du dog vild med søde sager, der får munden til at løbe i vand, så kan det være, at du skal besøge Dunkin’ Donuts i København. Hos Dunkin’ Donuts kan du få lækre donuts og god kaffe til en rimelig pris - særligt hvis I er flere om at splejse et par donuts. Lyder det som noget for dig, så har Dunkin’ Donuts sin beliggenhed midt på Hovedbanegården i København, nemlig på Bernstorffsgade 16. Adressen er uundgåelig, uanset om du bor i København eller uden for hovedstaden. 

Der findes som sagt mange take away steder i København, og særligt indre by emmer af forskellige spisesteder med mad fra forskellige dele af verdenen. Dunkin’ Donuts har eksisteret siden 1950, og du finder i dag de lækre donuts i 33 forskellige lande fordelt på 11.000 forskellige restauranter. Hvis du ikke har smagt en donut fra Dunkin’ Donut før, så er det måske snart på tide, at du kaster dig ud i det! Dunkin’ Donuts er et brand, der særligt gennem brugen af stærke lyserøde og orange farver skiller sig ud fra andre lignende brands på markedet. Med de karakteristiske farver kan du derfor næsten ikke undgå at se Dunkin’ Donuts restauranten midt på Hovedbanegården i København. Har du lyst til en donut (eller flere), så kan du og dine venner altså nemt komme til Dunkin’ Donuts. Men det er naturligvis ikke kun farverne, der får Dunkin’ Donuts til at skille sig ud fra mængden. Det er naturligvis også gennem de saftige donuts og den gode kaffe! Hvis du vil vide mere om Dunkin’ Donuts kæden, kan du læse meget mere om dem på deres egen hjemmeside. 

Hos Dunkin’ Donuts finder du et stort udvalg af donuts med forskellige smagsretninger, farver og pynt. Har du i forvejen en sød tand, så skal du blot give dig i kast med at smage nogle af de forskellige varianter. Du kan vælge mellem alt fra varianter som chocolate frosted, blue sky, double strawberry og triple chocolate til boston kreme, cinnamon powdered og white chocolate cookie. Det er blot et udpluk af alle de varianter, som du kan møde, når du besøge restauranten i København. En donut kan være en hurtig snack, en del af ‘fredagsslikken’ til filmaften med veninderne eller en nem dessert til den ugentlige madaften. Det gode ved Dunkin’ Donuts er, at du hurtigt og nemt kan tage det take away.

Er du på farten? Så kan du supplere din donut fra Dunkin’ Donuts med en varm drik. Enten en varm chokolade, en kaffe eller en helt særlig dunkaccino for at få den fulde oplevelse. Kaffen hos Dunkin’ Donuts er desuden lavet på arabica bønner, og blive løbende prøvesmagt, så du er sikret en kaffe af god kvalitet.
Hvis du i stedet trænger til en forfriskende drik, kan du vælge mellem et udvalg af iskolde drikke som islatte iskaffe og iste eller frosne drikke som for eksempel deres dunkaccino frozen drink. Du kan altså være helt sikker på, at du hos Dunkin’ Donuts får en lækker drik, der går hånd i hånd med en saftig donut! 

Har du lyst til at smage en god omgang donuts? Så kan du få dette hos Dunkin’ Donuts på Hovedbanegården i København. Restauranten har et af byens bedste placeringer, og hvis du alligevel er på banegården, så er det oplagt at forkæle sig selv med en saftig donut! Restauranten ligger nemlig blot få skridt ved siden af perronerne, og det er derfor nemt og hurtigt at købe en donut med på vejen. Hvis du har lyst til at forkæle nogle af dine veninder, kan du med stor fordel købe et par forskellige donuts. Hos Dunkin’ Donuts har de nemlig en masse forskellige varianter, som du kan vælge mellem. Det er en anden form for take away, som du kan overveje at prøve - særligt, hvis du i forvejen er tupen, der har en sød tand.
Adresse

Bernstorffsgade 16, 1577 København V


Kontakt info

E-mail: dunkindonuts@ssp.dk


Åbningstider

Mandag - søndag: 07.00 - 22.30


Website

Dunkin' Donuts's website