dinTANDLÆGE Sydcentret

dinTANDLÆGE Sydcentret


Anette Wittorff og Henrik Lund blev begge færdiguddannet i 1990. Henrik startede klinikken op i 1992 i de nuværende lokaler sammen med Birte Poller. Efter 5 års samarbejde overtog Anette efter Birte, og i dag er der i klinikken 2 tandlæger, 3 tandplejere og 4 klinikassistenter.

Tandlægerne Lund Wittorff sætter videreuddannelse højt sammen med kvalificeret efteruddannelse af personalet. I 2005 indgik klinikken et samarbejde med dinTANDLÆGE.  Det nye samarbejde  åbnede bl. a. op for muligheden for relevant efteruddannelse til medarbejderstaben, og i 2009 opnåede vi ISO 9001 certificering af klinikken efter en længere kvalitetssikringsproces.

I dinTANDLÆGE har både Anette og Henrik været en del af uddannelsesudvalget, som sikrer en kontinuerlig efteruddannelse af alle på klinikken, så vi kan tilbyde den bedst mulige behandling i trygge rammer på klinikken.

Henrik har de senere år gennemgået en diplomuddannelse i implantologi og fået et meget vigtigt speciale for fremtidens tandpleje, og er medlem af Dansk Selskab for Parodontologi og Dansk Selskab for Oral Implantologi (DSOI).

Anettes specialer i bidfunktion og større rekonstruktioner samt kosmetisk tandpleje udvikles fortsat med kurser i ind- og udland, og vi arbejder på at alle behandlinger foregår smertefrit og omsorgsfuldt.

I 2011 starter klinikken op med aftryksløse krone behandlinger, hvor 3D billeder af tanden sendes til et computersystem hos klinikkens tekniker, som nu med større præcision kan fremstille kroner og broer. Dette er et led i den nye teknologi, som Anette og Henrik altid har prioriteret højt, f.eks. var klinikken en af de første i landet, der overgik til digitale journaler og røntgenbilleder.

Vi glæder os til at tage os godt af dig og dine tænder - og byde dig velkommen på vores dejlige klinik.
Adresse

Sydbanegade 2B
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 52 93 44


Website

dinTANDLÆGE Sydcentret's website


dinTANDLÆGE Sydcentret
dinTANDLÆGE Sydcentret
dinTANDLÆGE Sydcentret