Det kollektive klædeskab - København


Det Kollektive Klædeskab er et oplagt koncept for dig, som er ung studerende, der gerne vil have en smart garderobe og udforske din stil på en måde, der ikke gør alt få ondt i budgettet. Går du op i bæredygtighed, så vil du med stor sandsynlighed også have lyst til at læse lidt mere om konceptet. Det Kollektive Klædeskab har butikker på Fyn samt i København og Jylland. I København finder du en butik på Vesterbrogade 38A.

Det Kollektive Klædeskab er et utrolig smart koncept, der med stor sandsynlighed vil falde i rigtig manges interesse, uanset alder. Helt overordnet beskriver de sig selv som et medlemsbaseret tøj-fællesskab, der er for kvinder i alle aldre.. Du bliver medlem og betaler et månedligt beløb. Dit medlemskab er uden binding. Når du bliver medlem, så modtager du en masse fede muligheder! Du får point for selv at aflevere dit tøj. Pointene kommer ind på din medlemskonto, og dit tøj tages altså i bytte for point, du kan bruge på nyt tøj!. For at holde øje med disse point, kan du med stor fordel hente deres egen app. I takt med, at du får afleveret det tøj, du ikke længere bruger, så kan andre medlemmer få glæde af dine items. Når du selv trænger til lidt nyt i garderoben, så kan du gøre dig nogle fund blandt andre medlemmers brugte, men pæne tøj, som de har afleveret i butikken. Alle får altså glæde af dette koncept. 

Vil du vide lidt mere om konceptet, før du kaster dig ud i det? Så kan du i ro og mag lure lidt på deres egen hjemmeside, hvor du bl.a. kan få svar på mange af de mest stillede spørgsmål ift. konceptet og medlemsbetingelser m.m.

Hvis du har lyst til at blive medlem af det spændende tøj-fællesskab, så kan du også holde dig opdateret på senest nyt fra Det Kollektive Klædeskab på deres sociale medier. Hold dig bl.a. opdateret på deres Instagram-profil lige her.

Det Kollektive Klædeskab er et ideelt koncept for dig, der går op i bæredygtighed, er imod overproduktion, og som derfor ønsker at gøre en aktiv forskel. Ved at være et aktivt medlem hos Det Kollektive Klædeskab, er du nemlig med at bekæmpe tøjindustriens overproduktion. Og så er der naturligvis også en del penge at spare, hvis du er et aktivt medlem.

Er du typen, der nyder udskiftning i garderoben? Så kan det være, at Det Kollektive Klædeskab er noget for dig. Her har du både mulighed for at aflevere det tøj, du ikke bruger, samtidig med, at du kan shoppe løs blandt tøj fra de andre medlemmer af fællesskabet. Der findes lokale butikker forskellige steder i landet. Befinder du dig i København, kan du besøge Det Kollektive Klædeskab på Vesterbrogade og tage et kig på det spændende tøj i butikken.
Adresse

Vesterbrogade 38A
1620 København


Kontakt info

E-mail: vesterbro@detkollektiveklaedeskab.dk


Website

Det kollektive klædeskab - København's website