Det Gamle Apotek


Hvis du er vild med nips-ting til hjemmet, så vil du elske Det Gamle Apotek. Det Gamle Apotek åbnede tilbage i 1989 af Erik Tygesen. Han havde en særlig forkærlighed for gamle bygninger og møbler samt for jul og nostalgi, hvilket har skabt dette vidunderlige univers. Denne vidunderlige butik er en oplevelse i sig selv at besøge og skiller sig ud fra andre butikker. Drømmen fra dengang er helt sikkert blevet visualiseret i det der i dag er Det Gamle Apotek. Butikken finder du både beliggende i Tønder og i København samt pop-up-butikker rundt omkring i landet. Det Gamle Apotek i København er beliggende på adressen Vimmelskaftet 46.

Har du ikke mulighed for at besøge en af deres unikke butikker, kan du med fordel tjekke deres webshop ud. Her finder du alt indenfor julepynt, boligtilbehør samt gaveartikler. Denne magiske atmosfære fra butikker kan du også opleve igennem deres webshop, som de prøver at bringe ind i deres digitale verden. Både varer, sortiment og priser er det samme, dog kan du sidde hjemme hos dig selv mens du shopper deres smukke produkter, hvilket helt klart også er en fordel for dig, der foretrækker at handle online.

Selvom butikken for det meste forbindes med højtider og mærkedage, er det altså muligt at opleve butikken året rundt. Her sælges der ikke blot julepynt, som butikken ellers er særdeles kendt for, men også boligtilbehør og andre nips ting. Derudover kan du finde brugskunst og inspiration til gavedéer.

Lyder dette som noget for dig, så kan du besøge butikken hele året rundt enten i Tønder eller København. Hvis du stedet ønsker at shoppe på nettet, kan du med fordel tjekke deres webshop ud, hvor du også kan mærke magien.
Adresse

Vimmelskaftet 46
1161 København K


Kontakt info

Telefon: 51 16 18 18
Email: cph@det-gamle-apotek.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag - lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 10.00 - 17.00


Website

www.det-gamle-apotek.dk