Designcafeen


Cafeen er beliggende på Haraldsgade 101 i København, og er en cafe og designbutik kombineret i én. Du kan altså kombinere to mega sjove og hyggelige ting; mad og shopping. Derfor er det et friskt pust i bunken af alle de mange andre traditionelle restauranter, der efterhånden findes i Københavnsområdet. Ejerne, Mette og Jacob, er således gået efter at skille sig ud fra mængden.

Stemningen i cafeen er hjemlig med en masse hygge og mange malerier på væggene for at skabe et cool look. Atmosfæren er derfor rigtig god, og et dejligt afbræk i hverdagen. Ved siden af cafeområdet findes designbutikken, hvor du kan finde en masse skønne ting fra forskellige designere, og dette område er ligeledes indbegrebet af en masse hygge og men også æstetik. I cafeområdet kan du få enkel, lækker og velsmagende mad, som er anrettet med en masse omhyggelighed og kærlighed. Det er muligt at få en sandwich, en lille lækker salat, en masse lækre kager, og ellers er der altid til morgenmad en friskbagt bolle med smør, ost og syltetøj. Det er også muligt at få forskellige slags varme drikke, herunder kaffe, the, kakao, eller hvis du har mere lyst til noget koldt, kan de nemt fikse dig en lækker drink eller andet.

Det er meget vigtigt for dem, at det, der serveres, er hjemmebagt, og de bager derfor selv alle deres søde sager, boller og sandwichbrød. Nogle dage har de bestemte kager som for eksempel kanelsnegle eller fastelavnsboller, når årstiden er til det. I deres designbutik forhandler de over 40 forskellige designerbrands, og du kan finde alt lige fra de populære design letters til Kähler og mange flotte smykker. Dette er derfor det helt perfekte sted for dig og dine veninder, hvis I skal have en rigtig hyggeeftermiddag.

Udover at du kan nyde velsmagende mad, og tage en shoppetur efterfølgende, er de også rigtigt gode til at afholde forskellige events. For eksempel har de flere gange haft forskellige kunstnere til at komme og spille en aften, og derudover udbyder de også barselscafé, hvor du kan komme med din nyfødte i hyggelige og rolige rammer. Du kan med fordel holde et skarpt øje med både deres Facebook og Instagram, hvor de løbende opdaterer arrangementer.

Står du og skal afholde fødselsdag, et møde, en polterabend eller noget helt fjerde, er det muligt at leje cafeen, hvor du får en tjener til at hjælpe med anretning, servere, vaske op etc. De hjælper også mere end gerne med menuen, og du er altid velkommen til at komme derned og få et uforpligtende tilbud.

Dette er altså stedet for dig, som ønsker nogle hyggelige timer med dine venner og veninder, hvor I kan få noget lækkert mad, samtidig med at I har mulighed for shopping.
Adresse

Haraldsgade 101
2100 København


Åbningstider

Alle dage: 09.00 - 18.00


Website

Designcafeen's website