Den Nye trafikskole Aps


Den Nye Trafikskole har to filialer i henholdsvis Amager og Brøndby.

Køreskolen har en målsætning om, ikke kun at være den billigste trafikskole i København, men også at kvaliteten i undervisningen altid overstiger den pris du giver. Du får derfor en god og kvalificeret undervisning, til en lav pris.

Hos Den Nye Trafikskole er der ti dygtige og yderst kompetente kørelærere der alle står klar til at give dig en tryg og god oplevelse, når du tager dit kørekort.

Samtidig har Den Nye Trafikskole et mål om, at du gerne skal bestå prøverne i første forsøg. Ligeledes lægger køreskolen vægt på, at det er vigtigt du også bliver en god og hensynsfuld bilist efter forløbet, så du trygt og sikkert kan begive dig ud i trafikken med nyerhvervet kørekort.

Hos Den Nye Trafikskole fokuseres der på den personlige kontakt, derfor er der introaften hver mandag kl.17.00-18.00, hvor du uforpligtende og gratis kan komme til introduktionsaften, møde kørelæreren og høre nærmere om regler og priser mv.

Den Nye Trafikskole udbyder kørekort til alm.bil, Motorcykel, Taxi(erhverv), generhvervelse af kørekort. Herudover bliver der løbende holdt kurser i færdselsrelateret førstehjælp.

Ligeledes har du mulighed for at tage undervisningen på engelsk - både teoriundervisningen og den praktiske kørselsundervisning, så du har rig mulighed for at få en undervisning som du er mest tryg ved.
Adresse

Amagerbrogade 207, 2300 kbh.sBrøndbyøster Torv 53, 2605 brøndby


Kontakt info

Telefon: 72141172


E-mail:  INFO@DENNYETRAFIKSKOLE.DK


Åbningstider

man-tors 17.00-20.00 lør, søn og helligedage LUKKET


Introaften mandag kl.17.00


Website

Den Nye trafikskole Aps's website