Danwi

Danwi


Danwi er et professionelt rengøringsfirma med sans for service og kvalitet. Kunderne har adgang til en bred vifte af ydelser i forbindelse med erhvervsrengøring og der er ingen tvivl om, at de bliver udført grundigt til mindste detalje. 

Danwi arbejder for at skabe et behageligt, ordentligt og rent arbejdsmiljø for sine kunder og går derfor dybtgående til værks. De forstår at sætte sig ind i kundens behov og kan hurtigt overskue et lokale og dets problemområder. Samtidig er de eksperter i arbejdsmiljø og trivsel og sørger for at implementere elementer, som øger niveauet på disse områder.

Rengøring kan virke simpelt, men i virkeligheden er der en lang række standarder som bør overholdes – for eksempel skal dørhåndtag, skabshåndtage og lyskontakter desinficeres mindst en gang ugentligt. Standarderne bør overholdes, fordi de tager hensyn til en række forskellige sundhedsskadelige faktorer og smittefarer. I øvrigt kan disse standarder, når man overholder dem, mindske sygefravær hos medarbejderne og dermed bidrage til virksomhedens velfærd og vækst.

Ordentlighed er vigtigt

Danwi er både ærlige og punktlige. De efterkommer deres løfter og tager ikke imod opgaver de ikke er udstyret til at løse. Dog har de, efter mere end 20 år i branchen, udviklet en vis ekspertise, der istandgør dem til at løse de fleste udfordringer. Selvom Danwi specialiserer sig i en lang række rengøringsløsninger, er de lige så punktlige og effektive i deres  grundlæggende rengøring, som de er i deres specialiserede rengøringsbehandlinger. I øvrigt er det bedre og mere effektivt at håndtere alle rengøringsbehov gennem ét firma, hvilket også giver konsistente resultater. 

Danwi opretholder en ensartet, høj standard for rengøring hele vejen igennem deres arbejde. De har med specialuddannede, kvalificerede og kompetente medarbejdere altid leveret fantastiske resultater. De sikrer konsekvent høj kvalitet hver gang, gennem anvendelsen af påviste og effektive rengøringsmetoder. Desuden bruger Danwi mange ressourcer på at holde sit personale opdateret og uddannet indenfor den nyeste rengøringsteknologi og -arbejdsgang. De går langt for at udstyre personalet med den viden, støtte og komfort, de har behov for, i deres aktive arbejde. I øvrigt bruger Danwi kræfter på at bruge grønne alternativer, som er sundere for både mennesker og miljø, da de tror på, at bæredygtighed er vejen frem.

Personlig kontakt

Ethvert veletableret, professionelt rengøringsfirma ved, at komfort er essentielt, når det kommer til god rengøring. Derfor bruger Danwi tid på personlig kommunikation med kunden, der leder til gensidig forståelse. Dette istandgør Danwi til at arbejde på den, for kunden, mest bekvemmelige måde. Om man har brug for et skift fra kemiske rengøringsmidler til naturlige, eller en ændring i tidspunktet for rengøringen, kan det hele klares gennem en sund dialog. Desuden giver Danwi kunderne mulighed for at ændre rammerne for rengøringen, så der er plads specifikke krav og formål. Det betyder, at Danwi klarer en lang række ekstraydelser uden store gebyrer eller yderligere komplikationer. 

Danwis mål er at gøre erhvervsrengøring til en leg for kunden. De håndterer enhver rengøringsopgave i  professionelt tempo, med præcision og komplet effektivitet for at kunne levere rengøringsresultater uden at gå på kompromis. De forbedrer og udvikler sig løbende og opdaterer deres løsninger for at give kunden en fortsat højere rengøringsstandard.
Adresse

Nybrogade 20 <-br> 1203, København K


Kontakt info

Telefon: 7088 3395
Email: danwi@danwi.dk


Åbningstider

Mandag til fredag 09.00 - 16.00


Website

Danwi 's website


Danwi