Danhostel Copenhagen City


Er du tilrejsende og ønsker et stort, rummeligt værelse i indre København? Ønsker du kvalitetstid med familien i hyggelige omgivelser? Måske du prioriterer udsigten højt og tilstræber et værelse med lækkert syn over enten Tivoli, HC. Andersens Boulevard og Rådhuspladsen eller havnebåden og Christianshavn? Danhostel Copenhagen City er et 5-stjernet designhostel lokaliseret i hjertet af København og er klar til at dække alle dine behov, når vi snakker overnatningsmuligheder.  

Hos Danhostel Copenhagen City kan du forvente:  

  • Byens bedste udsigt
  • Byens bedste beliggenhed
  • Luksuriøse værelser til en meget lav pris
  • Lækre, private badeværelser
  • Moderne, rummelige værelser

Luksus til lavpris

Hos Danhostel Copenhagen City får du en billig overnatning, som med garanti opfylder dine krav hvad angår kvalitet, komfort og eksklusivt design. Lobbyen, baren og restauranten er gennemrenoveret i lækkert design. Mulighederne for et hyggeligt ophold er sikret, når du danser løs til deres event-aftener, får én øl eller to i baren eller spiller brætspil med familien i lækre omgivelser.

Også for grupper

Danhostel Copenhagen City er også egnet til grupper – med både 4-, 6-, 8-, og 10-mandsværelser, egner det sig således til firmaarrangementer, sportsarrangementer, polterabender el. lignende. Alle værelserne er inklusiv private, lækre badeværelser.

Service, tips og ture

Receptionen har døgnåbent og er klar til at give dig gode råd – om det drejer sig om backpackere, familier med små- eller ældre børn, grupper eller par er underordnet. Danhostel Copenhagen City kommer med forslag til aktiviteter i København og omegn til alle, der har behov for hjælpen hertil. Receptionen står klar til at give dig gode insidertips om byen eller information til kendte attraktioner eller seværdigheder i København og omegn. Gratis guidede gå- og cykelture er eksempler på events, de tilbyder. Receptionen tilbyder også udlejning af cykler, hængelåse, strygejern mv. samt salg af souvenirs.

Book dit næste hostelophold

Ønsker du et billigt – men samtidig også luksuriøst – ophold i lækre omgivelser med rummelige, moderne værelser samt god udsigt og beliggenhed, er Danhostel Copenhagen City stedet. Book dit næste hostelophold her og nyd din tid i hjertet af København.