DanTrafikskole


Hos DanTrafikskole hjælpes du til at erhverve dit kørekort på en let, hurtigt og sikker måde, uden at det koster en sportsvogn.

Let: Synes du reglerne er uoverskuelige, tror du alle kørerlærere er skøre og er det en overvindelse at sætte dig bag rattet i en bil - så er du kommet til rette sted.

Hurtigt: Hos DanTrafikskole kan du med deres turboforløb tage et kørekort på 6 eller 8 uger. Ligeledes er der beståelsesgaranti på turboforløbet. Så her er der rig mulighed for at tage kørekort med "speederen" i bund.

Sikkert: DanTrafikskoles undervisning følger Færdselsstyrelsens undervisningsplan til punkt og prikke, og de er medlem af Dansk Kørelærer-Union - så er du sikret et sikkert og trygt forløb, som ikke kun giver et kørekort, men også gør dig til en god og tryg billist.

Ligeledes benytter DanTrafikskole sig af den nyeste type undervisningssystem - så du får maksimalt ud af undervisningen.

Der er otte gode grunde til at vælge DanTrafikskole:

1. Intet hold

Du følger ikke noget bestemt hold. Du kan derfor selv bestemme tempo og du kan i realiteten gennemføre hele teoriundervisningen i løbet af 2-3 uger. 

2. Beståelsesgaranti i teori

Beståelsesgaranti: Dumper du til teoriprøven, tilbagebetaler køreskolen dig kr. 250,- dette gælder dog kun for første teoriprøve og på den betingelse, at du gennemfører to test-prøver på skolen, før du tager til den egentlige teoriprøve.

3.Prisgaranti

DanTrafikskole giver dig prisgaranti: Finder du samme produkt med samme indhold annonceret billigere i Storkøbenhavn, så udligner de prisen!

4. Turbo-forløb

DanTrafikskole tilbyder dig garanteret turbo-forløb. Dette giver dig mulighed for at tage kørekort på max. 6 eller 8 uger. Overholdes aftalen ikke tilbagebetales tillægget til dig.

5. Topmoderne teorilokale med moderne udstyr.

DanTrafikskoles teorilokale er lyst lokale (ligger på gadeplan).
Teorilokalene er nyindrettet med både stort skærm, whiteboard og mange ny pc’er med 19” tommer skærme.

6. Professionelle kørelærere samt gode og nye biler.

Kørelærerne hos DanTrafikskole er glade, tålmodige og engageret i deres arbejde. Samtlige af kørelærerne har mange års brancheerfaring – dette giver eleven en tryg og solid start på kørslen.

7. Central beliggenhed

Køreskolen ligger et godt sted, der er hurtigt og let at komme til, uanset om du er på cykel, bus, tog/metro eller bil.

8. Medlem af Dansk Kørerlærer Union

DanTrafikskole er medlem af Dansk Kørelærer Union (DKU). Det er hovedorganisationen for kørelærere i Danmark og er din sikkerhed for at køreuddannelsen gennemføres tilfredsstillende og ifølge de gældende love til enhver tid.
Adresse

Bregnerødgade 1A
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 35 35 00 01¨


Mail: info@dantrafikskole.dk


Åbningstider

Mandag - 15:00 - 20:00
Tirsdag - Lukket
Onsdag - 15:00 - 20:00
Torsdag - 15:00 - 20:00


Website

DanTrafikskole's website


DanTrafikskole
DanTrafikskole