Damhus Køreskole


Hos Damhus Køreskole lægges der vægt ansvar.

Køreskolens ansvar til at gøre dig til en sikker bilist i trafikken – ikke kun en bilist, der har fået et plastickort på myndighedernes godkendelse; men en bilist, der har lært alt, hvad der kan gøre dig til en sikker og tryg bilist når du er ude på egen hånd på de danske veje.

For selvom det er vigtigt du får et kørekort på en hurtig og billig facon - det er det også for Damhus Køreskolen - er det undervisningen og køretimerne der afgører, hvor dygtig en bilist du bliver på den lange bane. Hos Damhus Køreskole uddannes rigtige bilister, som også er trygge og kompetente bilister efter kørekortet er modtaget.

Damhus Køreskole har nogle yderst kompetente og kvalificerede kørelærer, som vil hjælpe dig til at blive en sikker og opmærksom bilist.

Hos Damhus Køreskole kommer der oftere og oftere elever, der er startet hos andre køreskoler, men som i sidste ende vælger Damhus Køreskole på grund af den personlige behandling og den gode service som køreskolen altid leverer.

Hos Damhus Køreskole sættes der en stor ære i den personlige behandling og at eleverne altid kan komme med spørgsmål og bekymringer til køreskolen.

- Det at tage kørekort er en stor ting og noget som du gerne skal være tryg og sikker ved - det er du hos Damhus Køreskole!


Studenterrabatter

Tilbud til studerende (Lovpakke) Kr.: 7.995
Tilbud til to venner (Lovpakke) Kr.: 7.995


(spar 500,-)
Adresse

Roskildevej 272A
2610 Rødovre


Kontakt info

Telefon: 3135 9696


Website

Damhus Køreskole's website


Damhus Køreskole
Damhus Køreskole
Damhus Køreskole
Damhus Køreskole