Dahl & Dahl Cocktailbar


Mellem Kongens Have og Kongens Nytorv finder du Dahl & Dahl Cocktailbar. Det er en hyggelig cocktailbar midt i centrum af København med et touch af Bornholm.

Bornholmsk hygge i hjertet af København
Indehaverne af Dahl & Dahl er et tvillingepar fra Bornholm, der havde en ambition om at åbne en speciel og hyggelig cocktailbar midt i København. Det venlige og altid servicemindede personale, serverer gode kvalitetsdrinks – med nærvær og personlighed. Målet for indehaverne var at inddrage den bornholmske hygge på en Københavnsk cocktailbar, og de skiller sig derfor virkelig ud blandt andre cocktailbarer i København.

Når du træder ind af lokalerne, vil du hurtigt lægge mærke til den rustikke indretning, der skaber rammerne for den hyggelige atmosfære. Lokalerne emmer af personlighed, og det samme gør drinkskortet, der tydeligt er inspireret af indehavernes rødder. Du kan både finde klassiske cocktails på menuen, såvel som lidt mere eksperimenterende cocktails. Der er lidt for enhver smag! Du kan bl.a. vælge mellem en Bornholmsk Granit, en Krølle Bølle cocktail eller en Elderflower ”Luksus Mokai”. Hvis du er mere til et glas vin eller bobler, finder du også det på menukortet.

Ekstra tip: Både torsdag og fredag er der happy hour. Du kan frem til klokken 22.00 bestille 2 ens cocktials for blot 100 kr.

Selvom der er fokus på lækre og velsmagende cocktails, er der også mulighed for at spise lidt på Dahl & Dahl Cocktailbar. Hvis du er lidt sulten, kan du nemlig bestille en omgang tapas inspireret af Bornholm, der smager godt sammen med din cocktail. Råvarerne er også leveret fra Bornholm, hvilket gør hele oplevelsen mere autentisk.

Dahl & Dahl Cocktailbar er stedet for dig, der er vild med gode cocktails, hyggelige omgivelser og en rigtig lounge-stemning. Tag din studiekammerater under armen, og nyd et par velsmagende drinks til fornuftige priser.
Adresse

Dronningens Tværgade 6, 1302 København K


Kontakt info

Tlf.: 28 96 40 06
E-mail: info@dahl-dahl.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: Lukket
Torsdag: 17.00 - 00.00
Fredag: 16.00 - 02.00
Lørdag: 17.00 - 02.00
Søndag: Lukket


Website

Dahl & Dahl Cocktailbar's website