DNS: Læreruddannelsen

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Aarhus Ingen SU eller løn Bacheloruddannelser 3 år Gymnasiel Det Nødvendige Seminarium
By Aarhus
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Bacheloruddannelser
Varighed 3 år
Adgangskrav Gymnasiel
Uddannelsesinstitution Det Nødvendige Seminarium
DNS: Læreruddannelsen

Bliv frivillig – Undervis – Rejs. DNS Tvind samarbejder med One World University og du ender med at få en Bachelorgrad i Pædagogik.


Uddannelsen er et alternativ til den eksisterende pædagoguddannelse. Det er til dig, der gerne vil opleve lidt mere af verden end den slags praktik du bare kommer ud i i Danmark. Du kommer ud i den virkelige verden i 3. lande som Mozambique, hvor du bliver undervist og skal lære at håndtere situationerne iblandt de unge der. Så kort sagt kan man sige at det er en rejse slået sammen med en uddannelse, hvor du følges med dine medstuderende og I lærer hinanden rigtig godt at kende.


Det er dig selv der skal betale for hele opholdet da der ikke gives SU til uddannelsen. Men der er indlagt opsparingsperioder i uddannelsen, så det er muligt at tjene til uddannelsen undervejs.


Du skal desuden være klar over at DNS Tvind har en politik omkring ingen alkohol og ingen stoffer.


1.år: Det Internationale Praksisfelt Træning i oplevelse og forståelse af den globale virkelighed - 2 måneders praktisk og teoretisk forberedelse af en - 4 måneders busrejse gennem Nordafrika – ned gennem Sahara ørknen. Vi mødes med og lærer fra og bor sammen med mennesker på vores rejse - 3 måneders efterbearbejdelse og informationsarbejde plus studier og eksamen. Fag: Verdenshistorie, Undersøgelse som videnskabelig metode - 3 måneders opsparingsperiode. Vi har fælles økonomi.


2.år Det Europæiske Praksisfelt Træning i oplevelse og forståelse af den Europæiske virkelighed - 6 måneders træning og lærdom igennem selvoplevelse af den europæiske virkelighed Leve og arbejde mellem Europæere, hvis børn vi skal undervise i fremtiden Bo sammen - kollektivt Skabe et rigt og aktivt kulturelt og politisk liv sammen med arbejdskammerater og naboer Undersøgelse af det europæiske samfund Fag: Sociologi, Karisma, Selvforsyning, Filosofi mm Eksamen i nogle af fagene - 3 måneders Pædagogisk Speciale - 3 måneders træning i ”At gøre hvad du finder rigtigst at gøre”.


3.år Skolepraksisfeltet Træning i oplevelse og forståelse af barnets og lærerens virkelighed med tilhørende studier - 8 måneders skolepraktik Du søger arbejde i en europæisk skole – enten en folkeskole eller en alternativ skole. Som del af lærerstaben træner du dig i praktisk pædagogik ved at undervise børn og unge. Aftner og weekender bruges til teoretiske studier og speciale. - 4 måneders studier og Pædagogisk Speciale plus de sidste eksamener i samarbejde med One World University.


Krav: 12 års skolegang, EU pas, motivation til at læse til lærer på EN ANDEN SLAGS SKOLE.


Start: 1. september hvert år.


Opsparingsperioden er igang. Velkommen! Det Nødvendige Seminarium i Tvind, Skorkærvej 8, 6990 Ulfborg Kontakt: info@dns-tvind.dk, 21124360 eller 24424133


Jobmuligheder

Lærer