CutDeLuxe

CutDeLuxe


Hos CutDeLuxe møder du dygtige og kreative frisører der alle har den 4 årige uddannelse, der tager sig god tid til at rådgive og vejlede dig til den helt rigtige frisure og farve, så du går ud af salonen veltilpas og tilfreds.

Mette Overgaard der er indehaver af CutDeLuxe er et kendt ansigt i Kolding og med hendes mere end 13 års erfaring som frisør er du i trygge hænder. Hos CutDeluxe finder du også Tine Schmidt Høtoft som har 8 års erfaring. Mette Jardenbæk som netop har afsluttet sit 4. semester med et 12-tal i sin prøve. Med andre ord er du altid sikker på 1. klasses behandling.

CutDeluxe fører også det meget kendte Moroccanoil. Det er hemmeligheden bag det skinnende Hollywood-hår fordi det tilfører håret vitamier, hvilket giver dig et sundt, glat og skinnende hår. CutDeluxe har deres egen webshop tilknyttet. Her finder du altid spændende produkter til billige penge, og du kan ofte være heldig at gøre et rigtigt godt tilbud.

Priserne ligger fra 425.- for en dameklip og 295.- for en herreklip. CutDeluxe har mange forskellige typer behandlinger til alle anledeninger og er garant for et fantastisk slut resultat.
Adresse

Agtrupvej 126
6000 Kolding C


Kontakt info

Telefon: 7550 2250

E-mail: hair@cutdeluxe.dk


Åbningstider

Mandag: 9.00-17.30

Tirsdag: Lukket

Onsdag: 9.00-17.30

Torsdag: 9.00-18.00

Fredag: 9.00-17.00

Lørdag: Efter aftale


Website

CutDeLuxe's websiteCutDeLuxe
CutDeLuxe
CutDeLuxe
CutDeLuxe