Curfew


Curfew er en yderst speciel og unik cocktail bar i København, som helt sikkert skal opleves. Curfew i København er placeret på adressen Stenosgade 1.

 

Ejeren af denne lækre cocktail bar er den portugisiske internationale bartender, Humberto Marques. I en lang årrække har han været rundt omkring verdenen på en masse populære barer. Han er særdeles kendt for sit kreative sind og tekniske skills, og han er set som en af Danmarks top bartenders.

 

Denne cocktail bar er indrettet elegant og moderne, og atmosfæren er afslappet. Her er lyset skruet ned og musikken er en god blanding af funk, jazz, swing og blues, som helt sikkert er perfekt til en hyggelig aften med vennerne, hvor I kan sidde i denne hyggelige bar og nyde hinandens selskab og en fantastisk cocktail.

 

I baren er der plads til 70 gæster, og der er tænkt ned til de helt små detaljer, som Humberto går meget op i. Curfew er som en tidskapsel og en high-end cocktail bar samlet i en, og kan derfor betegnes som en af de bedste cocktailbarer i byen.

 

Deres cocktails er helt sikkert oplevelsesværdige og er svære at beskrive, da de helt sikkert skal prøves. Tag vennerne under armen til denne fantastiske cocktail bar i København, som bliver en oplevelse, I sent vil glemme.
Adresse

Stenosgade 1
1616 Copenhagen v


Kontakt info

Telefon: 29 29 92 76
Email: info@curfew.dk


Åbningstider

Tjek hjemmesiden for åbningstider her.


Website

http://curfew.dk/