Cucaracha

Cucaracha


Elsker du fest og farver? Søger du et sted i København, hvor du kan feste? Og ønsker du samtidig et sted, som har rimelige priser? Så er Cucaracha måske netop stedet til dig! Cucaracha beskriver sig selv som værende den vildeste bar i København, som ikke siger for lidt. Baren ligger placeret på adressen Gothersgade 41, så placeringen er helt i skabet, hvis du på forhånd befinder dig i denne festlige gade på aften aften ude. Hos denne bar er det muligt at feste ugens syv dage, hvilket betyder, du nemt kan tage en spontan bytur hos Cucaracha i København. Her får du altid gode priser i baren, så du og dine venner kan nemt få en god brandert på uden at tømme kontoen.

Hvis du er vild med at feste, så finder du helt klart ligesindede her. Her er der nemlig en masse festglade mennesker, som er klar til at starte den fedeste fest med både dans på borde og stole. Her er de ikke sarte, så det er både tilladt at danse på bordene og ryge indendørs, og der er derfor ingen fine fornemmelser, kun god stemning og festglade mennesker.

Baren er hyggelige indrettet med rå murstensvægge, hvilket giver baren et fedt udtryk. Det er helt sikkert et hyggeligt sted med festglade mennesker, en rå og cool indretning som gør, at det er det oplagte sted at drikke med vennerne. Hvad end I har lyst til en spontan bytur på en mandag, eller har lyst til en planlægge en legendarisk bytur på en lørdag, så er det muligt at feste hvornår du end har lyst til Cucaracha. Så tag dine venner med i hånden til en god fest. Det kan også være, du møder nye venner her, da stedet er yderst imødekommende og er fyldt med festglade mennesker, som danser på bordene og drikker til langt ud på natten.

Ejerne siger selv om navnet, Cucaracha: "Cucaracha er spansk og betyder kakerlak. Inspirationen hentede vi på et diskotek af samme navn i Brasilien. Om vi så kan hamle op med den brasilianske livsglæde....??? Ja, det synes vi og mange andre ihvertfald."

Hos Cucaracha har de gode tilbud, hvilket i særdeleshed er i hverdagene. Her er der specielle tilbud på særskilte dage, eksempelvis har de meget billige breezers om tirsdagen. Så hvis du har brug for en bytur på en hverdag, så er det helt klart en oplagt mulighed at tage på Cucaracha.

Hvis du ønsker en bar centralt placeret i København på Gothersgade med festglade mennesker, alkohol til billige priser, højt til loftet og dans på bordene, så er Cucaracha det oplagte sted for dig at tage hen til din næste bytur - hvad end det er en onsdag, en fredag eller en søndag!
Adresse

Gothersgade 41
1123 København K.


Kontakt info

Telefon: 33 16 16 52
Email: info@cucaracha.dk


Åbningstider

Mandag: 18.00 – 03.00
Tirsdag – torsdag: 18.00 – 04.00
Fredag – lørdag: 16.00 – 06.00
Søndag: 18.00 – 02.00


Website

Cucaracha's website


Cucaracha
Cucaracha
Cucaracha