Cub Coffee Bar


I København finder du Cub Coffee Bar, som er en kæde af hyggelige kaffebarer rundt omkring i København. CUB betyder Copenhagen Underground Brewers. Her består deres kaffebarer af et team af passioneret profesionelle, som bestræber sig på at tilbyde ekseptionel kaffe i venlige og hyggelige omgivelser. Cub Coffee Bar i København finder du blandt andet beliggende på adressen Boldhusgade 6.

Hvis du ønsker at følge med i hverdagen hos Cub Coffee Bar, kan du med fordel følge dem på deres Instagram profil. Her deler de billeder fra deres caféer, billeder deres mad og meget andet. Her kan man blandt andet fornemme stemningen fra caféen, som helt sikkert er værd at tjekke ud.

Hos Cub Coffee Bar kan du få serveret god kaffe og te, som helt sikkert er værd at tjekke ud, hvis du er vild med god kaffe. Derudover serverer Cub Coffee Bar også et mindre udvalg af morgenmad og forskelligt lækkert bagværk.

Sammen med Copenhagen Coffee Lab roaster de selv kaffebønnerne, hvor de prøver at fremhæve kaffens naturlige smage og prøver at undgå tørhed og for meget bitterhed. De roaster deres kaffe flere gange i ugen for at sikre, deres kaffe på hylderne altid er frisk.

Hvis du søger et hyggeligt sted at få en god kop kaffe i hyggelige omgivelser, så besøg Cub Coffee Bar sammen med dine venner.
Adresse

Boldhusgade 6
1062 København K


Kontakt info

Telefon: 61 28 89 71
Email: info@cubcoffeebar.com


Åbningstider

Mandag - fredag: 07.30 - 18.0
Lørdag - søndag: 10.00 - 17.00


Website

https://www.cubcoffeebar.com/