Comwell

Comwell


Måske er du B-menneske? Måske har du børn? Måske får du nervøse trækninger ved tanken om et 8 til 16 job? Hos Comwell har vi både konference-, hotel-, spa-, og feriegæster. Dette mix giver os mulighed for at tilbyde dig afvekslende arbejdstider – så du kan få mest mulig glæde ud af dit liv.
 
Hos Comwell ser vi livets realiteter i øjnene. Livet i hotelbranchen. Vi ved, at det er en branche, hvor det i perioder går rigtig stærkt, hvor tempoet er højt, men vi strækker os til det yderste for altid at give vores gæster den bedste oplevelse.

Comwell er en af branchens mest attraktive arbejdspladser, og vi stræber efter at blive ved med at være det. Vi kan altid bruge flere dygtige medarbejdere. Lyder det som noget for dig? Så tjek vores ledige stillinger, send os en uopfordret ansøgning eller læs mere om Comwell som arbejdsplads.


Comwell Kolding

Comwell Kolding ligger centralt i landet med udsigt over Kolding by og fjorden. Alle vores medarbejdere har samme indstilling: Du skal føle dig hjemme, når du er ude. Lige fra første færd vil du mærke en varme og gæstfrihed, der gør, at du ikke skal tænke på andet end at nyde opholdet.

Comwell
Adresse

Skovbrynet 1
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 76341100


E-mail: hotel.kolding@comwell.dk


Website

Comwell's websiteComwell
Comwell
Comwell
Comwell