Comwell - København


Trænger du til at slappe af på et hotel her i Danmark? Så er Comwell et oplagt valg til dig. Comwells hoteller har både konference-, hotel-, spa- og feriegæster. Dette mix giver dem mulighed for at tilbyde dig afvekslende arbejdstider – så du kan få mest mulig glæde ud af dit liv. Comwell finder du i mange af landets store byer, blandt andet København, Aarhus, Aalborg, Odense og i Kolding. Comwell i København er beliggende på adressen Center Blvd. 5.

Hvis du virkelig trænger til at trække stikket og få slappet ordentligt af, så er Comwells hoteller et oplagt sted for dig. De har nemlig nogle af nordens bedste spahoteller ifølge dem selv. Disse hoteller byder blandt andet på indendørs og udendørs oplevelse. Her har du mulighed for at få et dejligt weekendophold med spabad, sauna, boblebad og spabehandlinger.

Hos Comwells hoteller tilbyder de ophold til både private- og erhvervsgæster. Comwell har hele 15 hoteller i Danmark og to i sverige. Disse hoteller giver anledning til enten et hyggeligt get-away med kæresten, en lækker og smagfuld gourmetoplevelse, afslappende miniferier med vennerne, weekendophold eller enkelte overnatninger. Så hvad end du leder efter i et hotel i Danmark, er du næsten sikker på at finde det hele hos Comwells hoteller.

På deres hjemmeside kan du nemt skræddersy dit ophold, så det passer perfekt til dig. Først skal du vælge område, hvor du kan vælge mellem Sjælland, Fyn og Jylland. Derefter skal du vælge dine ønsker til dit ophold. Her kan du vælge mellem en masse forskelligt, som er: kick off, årsmøde, teambuilding, udstilling, fest, natur, gasronomi, sport, weekendophold, hotelophold, storby og spaophold. Der er derfor noget for enhver smag. Du kan opleve lidt af hvert på Comwells hoteller, og derfor er dette hotel et oplagt valg.

Hos Comwell ser de livets realiteter i øjnene. Livet i hotelbranchen. De ved, at det er en branche, hvor det i perioder går rigtig stærkt, hvor tempoet er højt, men de strækker os til det yderste for altid at give vores gæster den bedste oplevelse.

Dog er Comwell ikke kun noget for dig, hvis du søger et hotel, hvor du kan få et lækkert weekendophold. Hvis du søger et arbejde, så er Comwell måske også det oplagte sted for dig. Comwell er en af branchens mest attraktive arbejdspladser, og de stræber efter at blive ved med at være det. Vi kan altid bruge flere dygtige medarbejdere. Lyder det som noget for dig? Så tjek vores ledige stillinger, send os en uopfordret ansøgning eller læs mere om Comwell som arbejdsplads.
Adresse

Center Blvd. 5
2300 København S


Kontakt info

Telefon: 32 47 30 30


Website

comwell.com