Coffee Room


 Ønsker du et intimt og hyggeligt sted, hvor du kan nyde din kaffe i hjertet af København? Så er Coffee Room på adressen Silkegade 1 tæt ved Strøget. Her finder du både kolde drikke, varme drikke eller forskellige lækre og moderne retter, som både er pænt anrettet og velsmagende. 

Kvaliteten af kaffen er af både høj kvalitet samt er der sørget for, at der er taget etiske hensyn, og denne kaffe er leveret af The Coffee Collective. Ambitionen for caféen er at servere den allerbedste kaffe til dig. Deres mission er at servere fremragende retter, fantastisk kaffe og et sted at slappe af. Samtidig med dette tager de hensyn til både mennesker og planeten. Hensyntagen til planeten ses både i form af at handle efter årstiderne samt at de fleste af råvarerne brugt i cafeen er økologiske.

Menuen er sammensat tilpasset efter hver sæson, så råvarerne er sikret at være i allerhøjeste kvalitet. Retterne her er ganske simple men stadig yderst smagfulde og lækre. Her finder du lækkert udvalg af både morgenmadsretter og frokostretter. Du finder både noget af det salte, men også noget til den søde tand. Så hvad end du ønsker at stoppe forbi til en omgang brunch, noget lækkert frokost eller måske blot en kaffe og kage, så finder du alt dette hos Coffee Room. Derudover finder du også et udvalg af friskpresset juice, som er yderst forfriskende og velsmagende.

Den overdådige brunch bliver serveret hver weekend. Er du derimod blot til en mindre bid mad om morgenen, kan du også få serveret en friskbagt bolle med smør, ost og syltetøj til blot 35 kroner. Retterne på menukortet er ganske moderne, og her finder du både en avocadomad, havregrød, hjemmelavet ingefærshot og chiabudding, som alt er særligt populært blandt unge.

Caféen er yderst studievenlig, både med hensyn til priserne samt omgivelserne. Du kan sagtens tage herind med din gruppegruppe, computere under armen og få en kop kaffe og noget sødt til ganen til studievenlige priser. Caféen er moderne samt hyggeligt indrettet, og har derfor gode omgivelser hvis du skal sidde og arbejde med computeren, eller blot ønsker et hyggeligt sted at få noget lækkert at drikke eller spise med vennerne. Derudover er beliggende perfekt, hvis du befinder dig i centrum af København.

Kommer du et smut forbi om onsdagen, så kan du få en lækker onsdagssnegl til blot 25 kroner. Hvis du derimod kommer forbi om fredagen, har du mulighed for at købe en fredagspandekage. Dette er en hjemmebagt pandekage med både flødeskum og syltetøj, også til blot 25 kroner.

Hvis du ønsker at være et sted, hvor du kan sidde alene med din computer at arbejde, så er dette også noget, som du kan gøre hos Coffee Room. Her kan du føle dig hjemme og tryg i deres omgivelser, fokusere på dit arbejde eller studiearbejde mens Coffee Room sørger for forsyningerne. 

Tag din computer eller vennerne under armen til noget lækkert mad eller blot en kop kaffe, og nyd det i de hyggelige omgivelser hos Coffee Room i hjertet af København.
Adresse

Silkegade 1, 1113 København K


Kontakt info

Telefon: 50 65 95 60


Åbningstider

Mandag – fredag: 08.00 – 19.00
Lørdag: 09.00 – 19.00
Søndag: 10.00 – 17.00


 


Website

coffeeroom.dk