Coffee Licious


København er fyldt med caféer og restauranter, men det kan være lidt forvirrende at finde hoved og hale i, hvilke steder man bør prioritere. Dette kommer først og fremmest an på, hvad du vægter ved et cafébesøg. 

Flotte kager og god kaffe til fornuftige priser finder du eksempelvis hos Coffee Licious i København. Coffee Licious er en hyggelig kaffebar, hvor du bl.a. kan nyde en god kop kaffe i flotte omgivelser. Helt konkret finder du kaffebaren på Falkoner Alle 33. Det er et oplagt sted for unge studerende, der trænger til et afbræk fra læsning eller dig, der blot har brug for en pause fra shoppingturen i rolige omgivelser.

Lokalerne på Falkoner Alle 33 skaber de helt rigtige omgivelser for en god kop kaffe og et stykke kage. Er du på shoppingtur med veninderne? Og trænger I til et afbræk fra at suse rundt i butikker? Så kan I med stor fordel slå jer ned på Coffee Licious. I kan også tage jeres kaffe ‘to-go’, hvis I har lyst til det. Når vejret tillader det, kan I også sidde udenfor, hvor I rigtig kan få lov til at mærke storbystemningen.
Desuden er Coffee Licious også et oplagt sted at besøge, hvis du har brug for lidt afveksling i forhold til, hvor du arbejder eller læser. Her kan du nemlig få ro til at nyde din kaffe og få læst op til din næste forelæsning uden forstyrrelser.

Coffee Licious er også en kaffebar, der er aktiv på de sociale medier. Kaffebaren er nemlig god til løbende at poste fine billeder af maden og de flotte lokaler på Frederiksberg. Derudover har du også via særligt Facebook muligheden for at læse andre gæsters vurdering af kaffebaren. Du finder Coffee Licious på Facebook og via deres profil på Instagram. Hvis du gerne vil have et nogenlunde indblik i, hvad du kan forvente at kunne nyde hos kaffebaren, vil vi også her anbefale dig at tjekke de sociale medier ud.

Er du til god kaffe, lækre kager og hyggelige omgivelser? Så er Coffee Licious måske en kaffebar, der vil falde i din smag. Med sin beliggenhed på Falkoner Alle på Frederiksberg, er det nemt at komme hen til Coffee Licious. Kaffebaren skaber de helt rigtige rammer for en rolig stund i selskab af en god kop kaffe og lidt til den søde tand.
Adresse

Falkoner Alle 33, 2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 32 20 00 87


Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag - torsdag: 09.30 - 16.00
Fredag: 09.30 - 15.00
Lørdag: 10.30 - 15.00
Søndag: lukket


Website

Coffee Licious's website