Coffee Industry Sweden


Hos Coffee Industry Sweden er en hyggelig kaffebar beliggende i København, hvor du kan nyde en god kop kaffe i hjertet af byen. Visionen for Coffee Industry Sweden er at de gerne vil have etableret en kæde af caféer, som alle har en bred vifte af produkter. Coffee Industry Sweden i København er placeret på adressen Fiolstræde 20. Denne placering er yderst central, og hvis du befinder dig på Strøget kan du nemt komme et smut forbi denne café.

Det er ikke blot kaffe, som du kan få her i caféen. Du kan blandt andet få serveret en kop te eller nogle lækre, kolde drikke. Hvis du har brug for noget at spise, kan du blandt andet finde et godt udvalg af salater og sandwiches, som er fyldt med gode og sunde produkter. Derudover kommer alt deres bagværk fra nogle af Sveriges bedste bagerier.

Hos Coffee Industry Sweden får du altid serveret den bedste kaffe som er friskmalet, og maden er altid lavet af friskbagte svarer. På denne måde får du oplevelsen af et bageri og en kaffebar samlet i én. Så hvis du søger et sted i hjertet af København, hvor du kan få en yderst lækker kop kaffe og et godt stykke bagværk, så er Coffee Industry Sweden det oplagte sted til netop dette.

Fokusset her er på kvaliteten, og derfor er alle produkter omhyggeligt udvalgt. Dette gælder både deres kaffebønner men også ned til de mindste ingredienser, som bliver anvendt i deres mad. På denne måde bliver du forsikret om en god og lækker spiseoplevelse med mad af topkvalitet.

Hvis dette lyder som noget for dig, så kom forbi caféen til en kop kaffe, som du kan nyde i deres hyggelige café. Derudover har du også blot mulighed for at komme et smut forbi til at få en kaffe to-go, hvis du skal videre ud i byen.
Adresse

Fiolstræde 20
1171 København K


Kontakt info

Email: info@coffeeindustrysweden.com


Åbningstider

Alle dage: 10.00 - 20.00


Website

http://www.coffeeindustrysweden.com/