Cocktailkurser

Cocktailkurser


Cocktail Company har adskillelige grene, som beskæftiger sig med konsultation, salg af råvarer, catering og kurser. Virksomheden er grundlagt af Kevin Christensen, som så et stigende behov for undervisning og underholdning indenfor cocktailområdet. Således udvikledes det unikke koncept med henblik på at fylde hullet i markedet og stille en, stærkt efterspurgt, service til rådighed.

Denne efterspørgsel bliver i dag mødt blandt andet gennem cocktailkursus, som arbejder med teambuilding hos forskellige organisationer og virksomheder, men også ved private. Konceptet er opbygget således, at Cocktail Company sender en kompetent bartender ud for at undervise i hvordan forskellige cocktails laves. Kurserne bruges til mange formål, men tendensen er tydelig. Cocktails bringer folk sammen om noget hyggeligt og uformelt, som giver grobund for sociale relationer, der måske ikke formes udenfor dette trygge miljø. Teambuilding er et vigtigt koncept både eksternt og internt for Cocktail Company og der bruges meget tid på at pleje og vedligeholde medarbejdernes forhold på kryds og tværs og skabe en fri, afslappet og læringsorienteret atmosfære.

Om virksomheden

Virksomheden er også leverandør til livets største lykkelige begivenheder. Fødselsdage, jubilæer og bryllupper er bare nogle få af de fester, som leder folk i Cocktail Companys retning. Det er især populært at bruge virksomhedens service i jagten på sjove polterabendaktiviteter, hvor man ofte hyrer en bartender fra koncernen eller vælger at blive undervist gennem cocktailkursus.

Derudover tilbyder Cocktail Company konsultation gennem undervisning og træning på højt niveau professionelle bartendere. Her besøger virksomhedens dygtigste instruktører klubber og barer over hele landet, som har brug for at forny drinkskortet eller finpudse teknikkerne. Desuden bruges har Cocktail Company stort fokus på råvarer – det vil sige, at kun den højeste kvalitet bruges over hele linjen. Cocktailbutikken, en anden gren af Cocktail Company, sælger disse råvarer online til sammen med både barudstyr og spiritus. Cocktailbutikkens kvalitetsniveau afspejler hele virksomhedens karakter, da man i alle aspekter forsøger at bringe den højeste værdi muligt videre.

Cocktail Company har hovedkontor i København på Dortheavej 65, hvorfra de fleste af koncernens medarbejdere hjælper med at administrere dagligdagens drift. Her er der en positiv stemning og et godt sammenhold. I øvrigt føres der lager på adressen og det er også her man producere isterninger og knust is til brug i virksomhedens mange forskellige grene. Medarbejderne inkluderer koncernens tre partnere Lasse Skov Andersen, Martin Wiuff og Kevin Christensen, som alle blander sig med de resterende ansatte og deltager aktivt i den almindelige hverdag. Den gode stemning kan fornemmes på lang afstand, da de fleste af virksomhedens ansatte har flere års erfaring indenfor eventbranchen og elsker en fest i ny og næ. Denne erfaring er en vigtig del af virksomhedens ekspertise indenfor event management og selvom der holdes fester i virksomheden, bruges der mest tid på de fester som Cocktail Company servicerer. Event management er en naturlig del af arbejdet med cocktails og derfor er koncernens ansatte meget professionelle hvad dette angår. Cocktail Company har ofte til opgave at servicere alle typer af firmafester, hvor overblik, sans for detalje og god facon er centrale egenskaber.

Rummelighed og integritet

Fundamentet for Cocktail Company er bygget af respekt, integritet og nysgerrighed og det er let at spore i medarbejdernes rummelige og inviterende adfærd. Virksomheden befinder sig på et marked for gode oplevelser og forsøger hver eneste dag at bidrage med netop dette til medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Service, åbenhed og kvalitet er nøgleord, som beskriver arbejdsgangen og den generelle indstilling i virksomheden. Derved sikres det, at produktet altid reflekterer koncernens høje trivselsniveau og dens læringsaktive tilgang.

Den gode oplevelse

Cocktail Company har i adskillelige år beskæftiget sig med at bidrage til den gode oplevelse og vil fortsat holde sit fokus her. Det betyder for virksomheden, at der fortsat vil bruges ressourcer på at uddanne medarbejdere og ledere gennem teambuilding og fagrelevant undervisning, som kan bruges i den faktiske service. Det betyder ydermere, at der fortsat vil holdes en afslappet tone internt og, at man fremadrettet vil gå langt for at sikre de enkelte medarbejderes trivsel og arbejdsglæde, da det er fundamentet for en velfungerende og sund virksomhed. Koncernen vil skabe vækst ved at ekspandere til andre dele af Danmark, hvor efterspørgslen på Cocktail Companys produkter og services stiger. Væksten vil fastholdes gennem en kontinuerlig evalueringsproces, hvor man vil produktudvikle og justere services, så de lever op til ændrede tendenser og relevante samfundsfokus. 

Den gode oplevelse er blevet en del af Cocktail Companys ansvar og dette ansvar tages alvorligt, når der udleveres produkter og services, men også i den daglige drift, er det helt essentielt med gode grin, stærke venskaber og uformel hygge.
Adresse

Dorthevej 65
2400 Kbh NV


Kontakt info

Telefon: +45 71 99 01 74
Email: info@cocktailkursus.dk


Website

Cocktailkurser's websiteCocktailkurser
Cocktailkurser
Cocktailkurser