Cocks & Cows


Cock’s & Cows er old school burger joint centralt placeret i København på adressen Gammel Strand 34. Her er der fokus på den gode burgere med klassiske sideorders, og udvalget er stort uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Her er det muligt at bestille bord samt at få take-out. Cock’s & Cows finder du beliggende i både København og i Aarhus. Hos Cock’s and Cows i København er du sikker på at få serveret en lækker burger til enten frokost eller aftensmad.

Cock’s & Cows er noget for dig, hvis du elsker gode burgere og lækre cocktails. Her brænder personalet for at give dig en god madoplevelse, og serveringen sker med fuld af energi. Dine smagsløg vil helt sikkert blive forkælet, hvis du vælger at spise hos denne hyggelige burger joint. Cock’s & Cows er for alle, hvad end du har lyst til en saftig burger eller du vil have den helt store tur med en masse lækre cocktails inden en bytur med studiekammeraterne.

Her bliver alt gjort med perfektion og passion, hvilket gør, at gæsterne får en fantastisk spiseoplevelse. Deres ad er nøje udvalgt og udviklet af deres professionelle kokke med fingeren på pulsen for at sikre sig, at de altid er de første med nye menuer og nye måder at gøre tingene på. Dette gør, at restauranten altid er opdateret indenfor de nyeste madtrends og du derfor altid får serveret mad af allerhøjeste kvalitet og af yderst god smag.

Som tidligere nævnt er alle velkomne hos Cock’s & Cows, og dette er også med hensyn til menukortet, hvor der er taget højde for alle. Hvad end du er kødelsker og foretrækker så meget kød som muligt i din burger, eller du måske er vegetar eller veganer som foretrækker din burger uden kød og ønsker et alternativ til dette, så finder du dette her. Her bestræber de sig på at give alle en vaskeægte burger-oplevelse med et pift af moderne og hektisk storby med deres smagfulde juicy burgers og deres lækre cocktails.

På menukortet finder du både forskellige småretter såsom chili cheese balls. Derudover kan du smage deres lækre kyllingevinger. Er du til det traditionelle, skal du helt sikkert smage deres burgere, som de har et stort udvalg af. Dog er dette ikke det eneste du finder på menukortet, da du også har mulighed for at bestille deres sandwiches, salater, fritter, dips, milkshake samt store udvalg af drikkevarer. Hvis du har lyst til en lækker cocktail, så har du også mulighed for at få dette hos Cock's & Cows.

Hvis dette lyder som noget for dig, så tjek en af Cock’s & Cows restauranter ud i dag. Her kan du vælge at nyde maden i én af deres hyggelige restauranter, eller du kan tage maden med hjem som take away. Hvis du ønsker at vide mere om restauranten, deres menu eller andet relevant information om Cock’s & Cows, kan du vælge at tjekke deres Facebook eller hjemmeside ud, hvor du kan blive meget klogere.

Tag vennerne, familien eller kæresten under armen til en god omgang mad hos Cock’s & Cows.
Adresse

Gammel Strand 34
1202 København V


Kontakt info

Telefon: 69 15 70 01
Email: glstrand@cocks.dk


Åbningstider

Søndag - torsdag: 11.30 - 21.30
Fredag - lørdag: 11.30 - 22.30


Website

http://www.cocksandcows.dk/