Clinic Face & Body Style

Clinic Face & Body Style


Clinic Face & Body Style er et dansk firma, der tilbyder en ny og revolutionerende behandling med bioelektronisk stimulation, som benyttes i forbindelse med figurformning, kosmetiske og terapeutiske behandlinger.

Klinikken anvender det nyeste udstyr fra Ultratone, der er verdens førende på markedet. Grunden til denne position skyldes bl.a., at behandlingerne med Ultratone systemet bygger på mere end 50 års videnskabelig forskning, er veldokumenteret og har mange medicinske godkendelser.

Anette har arbejdet med terapi og psykiatri i 25 år og oplevet mange af menneskets triste sider. Derfor har hun besluttet sig til, at hun resten af sit arbejdsliv vil gøre mennesker glade.
Hendes faglige baggrund for at starte Clinic Face & Body Style er et indblik i grundlæggende fysologi og anatomi. Dertil kommer uddannelser som terapeut med grundlæggende viden om mennesket, specialer i samtale- og kropsterapi samt akupunktur. Med andre ord er du i sikre hænder og omgivelser.

Se video fra Clinic Face & Body Style her

 

Clinic Face & Body Style tilbyder mange forskellige slags behandlinger bl.a

Muskeltræning: F.eks. mavemuskler med Ultratone's biostimulation er så effektiv, at en behandling svarer til 900 mavebøjninger - og det er jo ikke hver dag, man lige får gjort det.

Celluite og strækmærker: Der indtil nu har været meget vanskelige eller umulige at få bugt med, kan helt fjernes med en kombination af ultralyd og elektronisk biostimulation. Ultralydens specielle frekvenser blødgør simpelthen fedtet. Behandlingen følges op af en bioelektroniskbehandling, der opstrammer musklerne og forbrænder det løsnede fedt.

Akne og rosacea: Der opstår på grund af en ubalance i vævet, kan helt fjernes med en kombination af ultralyd og biostimulation.

Detox:Cigaretter, alkohol og forkert kost ophober affaldsstoffer i kroppen. Med detox-behandling udvasker vi toksinerne
(affaldsstofferne) i cellerne, så muskler og væv igen bliver sundt, og huden får en flottere glød.

Der er overhovedet ingen hoku-pokus med behandlingerne, der helt enkelt arbejder med genopbygning af cellerne, der "taler sammen" via et elektronisk signalsystem, som Ultratone behandlingerne efterligner.
Både muskler, bindevæv og hud består af celler, der allerede ved 20 års alderen begynder at forfalde (der er naturens gang, desværre).

Clinic Face & Body Style har mange andre behandlinger og Studenterguiden.dk kan varmt anbefale stedet, hvis du gerne vil forkæle din krop.
Adresse

Farverstræde 5
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon 2567 0075


E-mail: anettef@live.dk


Åbningstider

Mandag - Torsdag: 10.00 - 18.00


Fredag: 10.00 - 19.00


Website

Clinic Face & Body Style's website