Chateau Motel


Vil du være en del af det mest festlige miljø i København? Har du brug for at feste igennem, drikke lækre drinks, danse og møde nogle fede mennesker? Så har vi måske fundet en natklub, der vil falde i din smag. At feste igennem, kan du nemlig gøre på en af Københavns største og sjoveste natklubber. Du har måske hørt om Chateau Motel, og det er ingen tilfældighed. Chateau Motel tilbyder nogle af de fedeste fester i København, som du ikke vil gå glip af. Helt konkret finder du Chateau Motel på Knabrostræde 3. De karakteristiske gule facader er ikke til at overse. Med sin beliggenhed i hjertet af København og den altid gode stemning, er Chateau Motel i København uden tvivl et sted, du må besøge, når du er i hovedstaden. 

Gennem tiden har der været mange forskellige natklubber i København, og det kan være lidt svært at finde rundt i, hvilke natklubber man skal besøge. Stemningen på Chateau Motel er noget ganske særligt. Natklubben har 4 etager med 4 forskellige genrer, hvilket gør, at der er rig plads til at udfolde sig og feste med en masse glade mennesker. Her bliver der spillet alt fra elektronisk musik til hip hop, og der vil absolut være musik for enhver smag. Det vil de forskellige dj’s nemlig sørge for! Yderligere er Chateau Motel den eneste 4-etagers natklub i København, og de leverer altid den perfekte fest, uanset hvad din smag er. Hver af de 4 etager har nemlig sin egen kulturprofil. Det gør derfor ingen forskel, om du er til dans eller snak, om du er til gyldne damer eller vodka redbull; der er noget for enhver smag! Bedre bliver det næsten ikke, når alt er samlet under et tag. Så selvom I er et stort selskab med forskellige præferencer, så vil I alle kunne være på Chateau Motel. 

Chateau Motel ønsker at give de besøgende gæster den fulde oplevelse, og den fedeste fest. Dette gøres nemt, uden at der går dyre flasker og glimmer i den. Af samme grund har natklubben en cocktail lounge, en bodega, et elektronisk main room samt et karaokerum. På denne måde er der god mulighed for at male byen rød, idet alle facetter af en god aften i byen er sikret. Fredag og lørdag mellem fra 23.00 til 05.00, kan I feste på Chateau Motel. Vi kender alle situationen, hvor vi har måtte vandre fra forskellige bodegaer eller barer og videre på natklubber. Hvis I besøger Chateau Motel, kan I helt undgå dette scenarie. Natklubben har med sit koncept om de 4 forskellige genrer nemlig potentiale til, at I kan tilbringe hele jeres aften her! 

Lyder Chateau Motel som noget for dig? Det forstår vi godt! Hvis du er nysgerrig på at vide lidt mere om den spændende natklub, så er de virkelig gode til at holde sine gæster opdateret på de sociale medier! Dette til stor fordel for dig. Du kan nemlig både finde Chateau Motel på Facebook, Instagram (chateaumotel_) og Snapchat (chateaumotel). På Facebook deler natklubben først og fremmest løbende nye og spændende begivenheder, der er i vente. Således kan du hurtigt vurdere, hvornår der er et event, som passer til dig og dine venner! Derudover bliver der på natklubbens Facebook-side også jævnligt postet flotte billeder af weekendernes fester, så I har noget at kigge tilbage til. På natklubbens Instagram-profil finder du også en stor samling af smukke billeder. Her kan du hurtigt få en fornemmelse af, hvilken stemning der er på Chateau Motel. Der er særligt billeder af unge, festglade mennesker, som nyder festen på Chateau Motel i fulde drag. Derudover får du via Instagram-profilen også et lille sneak peek af, hvordan lokalerne er indrettet. Der er ingen tvivl om, at Chateau Motel er en moderne natklub, der særligt henvender sig til unge mennesker. 

Som ung studerende er hverdagene typisk fyldt med læsning, opgaveskrivning og studiejobs, hvorfor en god bytur i ny og næ kan være tiltrængt. Alt i alt, vil vi varmt anbefale dig at tage hen til Chateau Motel, hvis du har planer om en bytur i hovedstaden! Du finder Chateau Motel beliggende centralt i København, nemlig på Knabrostræde 3, og det er derfor nemt at komme dertil, uanset hvor i byen, du befinder dig. Vil du opleve det bedste af Københavns natteliv, og få en sjov aften, så er det Chateau Motel, som du helt sikkert skal kigge ind forbi. Chateau Motel redder festen for københavnere og turister aften efter aften. Natklubben har 4 etager med 4 forskellige genrer, hvorfor der bestemt vil være en genre, der falder i alles smag.
Adresse

Knabrostræde 3, 1210 København K


Kontakt info

Telefon: 31 31 35 71
Telefon til bordreservation: 53 89 31 34 (kun via SMS)
E-mail: info@chateaumotel.dk


Åbningstider

Fredag: 23.00 - 05.00
Lørdag: 23.00 - 05.00


Website

Chateau Motel's website