Carnaby

Carnaby


Frisørsalonen Carnaby, er en hyggelig salon i hjertet af Kolding, hvor der er fokus på dit velvære. Her er det altid kunden, der kommer i første række, og det vil du aldrig være i tvivl om, hvis du besøger salonen. Der bliver nemlig taget god tid til hver enkelt kunde, og der bliver virkelig kræset om den enkelte i salonen. Her får kunden nemlig ikke bare en frisørbehandling, men en tiltrængt pause fra hverdagen. Du finder Carnaby på Låsbygade 81 i Kolding Centrum.

Når du træder ind i salonen, vil du først og fremmest blive mødt at en flot indretning, hvor der er kælet for detaljerne. Frisørsalonen Carnaby er rigtig indbydende, og den fine indretning skaber de fysiske rammer for den gode atmosfære i salonen. Du vil således føle dig tilpas under hele behandlingen.

Salonen består af et positivt og kreativt team, der altid sørger for at holde sig opdaterede ved hjælp af forskellige kurser i ind- og udland, og frisørerne i salonen nyder at tage alle de udfordringer op, som frisørfaget byder på. Derfor kan du altid være sikker på, at frisørerne hos Carnaby altid er sprængfyldt med kreative idéer til dig og dit hår. Idéer, der naturligvis passer til dig og din hverdag, så du bliver fuldt ud tilfreds med resultatet.
I salonen er der 3 frisører, der alle brænder for deres fag. De lytter til dine ønsker, er meget servicemindede, og er sikre i deres arbejde. Det er tre vigtige faktorer, der har stor betydning for, om der er tale om en frisørsalon, der passer til en. Hvis du ønsker at besøge en salon, hvor der altid er god stemning, hvor du er i centrum og ikke mindst en salon, der giver dig en fantastisk hårfrisure – så er Carnaby i Kolding lige noget for dig.

Når det kommer til udvalget af behandlinger, så tilbyder frisørsalonen Carnaby en masse forskelligt til deres kunder. Du kan vælge mellem alt fra almindeligt dameklip, olaplex behandlinger, andre kurbehandlinger, lysninger med hætte, papirstriber og retning af bryn til balayage, ombre og baby highlights. Uanset hvilken behandling du vælger, kan du være sikker på, at det søde personale vil gøre deres bedste for at opfylde dine ønsker. Du kan læse meget mere om de forskellige behandlinger og dertilhørende priser på frisørsalonens egen hjemmeside.

Hvis du er på jagt efter en hyggelig frisørsalon i centrum af Kolding med et kreativt og positivt team, så er Carnaby bestemt et besøg værd.
Adresse

Låsbygade 81
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 52 17 12


Åbningstider

Mandag: Lukket

For at se åbningstider på de andre ugens dage, se venligst hjemmeside. 


Website

Carnaby's websiteCarnaby