Caracalla Restaurant


Hvis du har lyst til noget godt takeaway fra en restaurant nær København, så er Caracalla Restaurant måske netop stedet for dig. Caracalla Restaurant i København, eller nærmere sagt i Brønshøj, på adressen Frederikssundsvej 121H. Her kan du få et nemt og lækkert måltid. Lyder dette som noget for dig, skal du helt sikkert besøge denne restaurant eller bestille takeaway derfra.

Hos Caracalla Restaurant får både et lækkert og nemt måltid samt en anderledes kulinarisk oplevelse. Her kan du smage forskellige himmelske libanesiske retter, som bliver tilberedt af de dygtige kokke med en masse kærlighed og passion. På menukortet finder du noget for enhver smag, og de lover med garanti at du finder noget, som falder i din smag. 

På menuen finder du blandt andet en lang række grillretter, hvor du blandt andet får kødet serveret på spyd med blandt andet friskbagt brød, tzaziki, syltede agurker, coleslow og lækre grøntsager samt pommes frites eller ris efter dit valg. Af kød kan du blandt andet vælge mellem kebab, kylling og lam. Er I flere mennesker til at spise sammen, kan I med fordel vælge deres Caracalla special som egner sig til flere mennesker.

Er du vild med fisk, er dette også noget du kan bestille hos Caracalla Restaurant. Du kan blandt andet få grillet fisk såsom middelhavsfisk, marinerede og grillede rejer og laksefillet. Dette serveres med hjemmelavet sovs, citron og ris eller kartoffelbåde. Derfor kan du nemt finde noget, som der falder i din smag. Er du vegetar, finder der også et fint udvalg af vegetariske retter.

Hos Caracalla kan du bestille din mad online, som gør det nemt for dig at få serveret og leveret et godt måltid mad, som både er nemt og lækkert. Bestil allerede i dag, hvis du er nysgerrig på at smage maden fra Caracalla Restaurant.
Adresse

Frederikssundsvej 121H
2700 Brønshøj


Kontakt info

Telefon: 51 51 78 73‬


Åbningstider


Mandag: 16.00 - 22.00
Tirsdag: 16.00 - 22.00
Onsdag: Lukket
Torsdag: 16.00 - 22.00
Fredag: 15.00 - 23.00
Lørdag: 12.00 - 23.00
Søndag: 12.00 - 22.00Website

https://caracalla.dk/