Cakenhagen


Hvis du har en sød tand, så skal du helt sikkert besøge Cakenhagen. Cakenhagen er et klassisk dansk konditori med et forførende fransk twist. Her finder du et stort udvalg af lækre og fine kager, som du helt sikkert ikke kan modstå. Lyder sådanne kager som noget for dig? Så kan du opleve dette beliggende midt i Tivoli på adressen Bernstorffsgade 5.

Med denne skønne beliggenhed lige overfor hovedbanegården i København er det altså nemt at komme et smut forbi Cakenhagen, hvis man ønsker noget en yderst lækker og delikat dessert. Deres store udvalg af lækre og fine kager samt perlende champagne er konditoriet i Tivoli et helt sikkert valg for alle med en sød tand. Idet Cakenhagen er beliggende i Tivoli, skal man betale éntre når Haven er åben, for at komme et smut forbi konditoriet. Dog er det dog muligt at komme ind via indgangen ved Nimb Hotel, når Haven er lukket. 

Hvad end du er til flødekager, macaroons eller noget helt tredje, så skal der nok være noget, der falder i din smag hos Cakenhagen.  Her serverer de nemlig alt fra franske macarons til danske flødeskumskager, så udvalget er en fin kombination af det franske og danske køkken. Hver dag står konditionerne hos Cakenhagen tidligt op for at lave deres smukke kager klar til når Tivoli åbner. Der er altid minimum 12 forskellige kager at vælge imellem, og det kan helt sikkert godt være svært at vælge, når man står og skal vælge hvilken dessert man ønsker at få.

På menukortet finder man både små lækkerier, kage & tærte samt det salte. Af små lækkerier finder man blandt andet macarons, petit four, cookies og flødeboller. Af kage og tærter finder du dagens kage, cupcake, moussekage, tærte, flødekage og skærekage. Som det salte kan du vælge mellem en croissant med enten hjemmelavet hønsesalat og bacon eller varmrøget laks og grønt. Hvis du har lyst til en kop kaffe til kagen, er det også muligt at tilkøbe dette.

Hvis du befinder dig i Tivoli er Cakenhagen helt sikkert et oplagt sted at besøge, og du vil helt sikkert ikke blive skuffet over udvalget. Hvad end du køber en dessert til at spise på stedet eller til at tage med hjem, er du sikker på at få tilfredsstillet din søde tand.
Adresse

Bernstorffsgade 5, 1577 København


Kontakt info

Telefon: 88 70 00 00


Åbningstider

Mandag - søndag: 11.00 - 22.00


Website

https://www.nimb.dk/da/bar+og+restaurant/cakenhagen