Café Under Elmene


Der er mange caféer i København at vælge imellem, og derfor kan det godt være svært at vælge, hvor du skal spise din brunch/frokost/aftensmad, når du gerne vil på en café. Én af dine valgmuligheder er blandt andet den hyggelige Café Under Elmene i København som er placeret på adressen ved samme navn nemlig Under Elmene 13. På denne hyggelige placering får du vaskeægte café stemning for alle pengene. Med en hyggelig placering, et dejlig menukort og en stemningsfuld atmosfære, er Café Under Elmene helt sikkert det rette valg for dig, som skal vælge en hyggelig café i København.

Hvis du gerne vil have en god omgang brunch, så er Café Under Elmene et oplagt valg til dig. Deres brunch serveres hver dag indtil klokken 15.00, så du har mulighed for at få sen brunch, hvis det er det dig og vennerne trænger til efter en bytur aftenen forinden. I denne brunch får du alt, hvad hjertet kan begære af klassiske brunch retter. Dette indebærer røræg, bacon, pølser, hjemmelavet marmelade, ost, yoghurt med ahornsirup, mysli og bær, noget til den søde tand samt to forskellige slags brød. Denne store brunch koster ikke meget over 100 kroner, hvilket helt sikkert er en studievenlig version af en brunch, som ellers er en dyr fornøjelse andre steder i København. Derfor kan deres brunch hos Café Under Elmene helt sikkert anbefales til dig og dine studiekammerater, som ønsker at få meget mad for pengene. Vil du hellere have noget mindre til morgenmad, kan du eksempelvis bestille en friskbagt bolle med ost eller deres morgenkomplet af nogle af de samme ting fra deres brunch, bare i en mindre og billigere udgave. Til den studerende som måske har en mindre sult og gerne vil spare lidt penge, kan denne morgenkomplet helt sikkert anbefales.

Vil du besøge caféen til frokost og aften findes der også et stort udvalg af lækre retter. Dette indebærer klassikere såsom lækre sandwiches, salater, rugbrødshapsere, varme retter såsom kylling i karry, burgere, chili con carne og afslutningsvis har de forskellige desserter, som du med fordel kan slutte dit cafébesøg af med. Mulighederne hos Café Under Elmene er mange, og du kan helt sikkert godt tage selv din kræsne ven under armen, da der findes noget til enhver smag her.

Besøg Café Under Elmene med dine studiekammerater, næste gang I søger en café i København.
Adresse

Under Elmene 13
2300 København


Kontakt info

Telefon: 32 96 77 97
Email: info@cafeunderelmene.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.30 - 21.00
Fredag - lørdag: 09.30 - 21.00
Søndag: 09.30 - 20.30


Website

https://www.cafeunderelmene.dk/