Cafe Taxa


Er du på jagt en hyggelig café i København N? Så kan det være, at du skal et smut forbi Cafe Taxa. Caféen har sin beliggenhed på Hørsholmsgade 32 i København N. Her er der lækker mad til fornuftige priser og i hyggelige omgivelser.

Hvis du er til lækker morgenmad eller de klassiske caféretter, så er Cafe Taxa et godt bud på et spisested, du kan besøge. Menukortet er fyldt med mange valgmuligheder, og der er næsten garanti for, at der er noget for enhver smag. Der er både en menu til morgenmad og en menu til frokost. Kommer du om morgenen, kan du vælge mellem alt fra blødkogt æg med ostemad til chia grød og en sprød croissant. Kommer du til frokost, kan du vælge mellem alt fra portobello burger med fritter til cæsar salat. Synes du allerede nu, at menukortet lyder interessant, så kan du med stor fordel tjekke Cafe Taxas hjemmeside ud. Priserne i caféen er desuden også rimelige.

Tjek Cafe Taxa ud på Instagram lige her! På caféens Instagram er der flotte og inspirerende billeder af den lækre mad, de hyggelige lokaler og andre spændende opdateringer. 

Vælger du at besøge Cafe Taxa, kan du med stor fordel tagge caféen (@cafetaxa) eller benytte hashtagget #cafetaxa. Hvis du vil inspireres til, hvad du skal bestille, kan du naturligvis også bruge Instagram-profilen og hashtagget til at blive inspireret. Spørger du os, er maden hos Cafe Taxa uden tvivl “insta-worthy”.

Er du på udkig efter en hyggelig café i København N med mad til rimelige priser, så kig nærmere på Cafe Taxa. Cafe Taxa laver lækker morgenmad og frokost, og har en masse af de velkendte caféklassikere på menukortet. Stedet er oplagt for dig, der skal mødes med en veninde over morgenmad, frokost eller blot en lille/stor latte.
Adresse

Hørsholmsgade 32
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 35 83 22 00


Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.30 - 00.00
Fredag: 08.30 - 01.00
Lørdag: 10.00 - 01.00
Søndag: 10.00 - 23.00


Website

Cafe Taxa's website