Café Razz


I Kolding finder du en af de bedste caféer på adressen Låsbybanke 4. Maden er lækker uden at være kompliceret, omgivelserne er hyggelige, og stemningen er rigtig god. Et unikt spisested, som kun bliver bedre grundet dens fantastiske beliggenhed.

Café Razz ligger også i Middelfart, hvor den siden åbningen i 2006 har serviceret over 2 millioner gæster. Grundet den store popularitet, kom nummer to café så til Kolding i 2016, hvor dørene blev åbnet i et af byens hyggeligste områder. Caféen ligger nemlig i Latinerkvarteret, som ligger centralt i Kolding, hvor der også er udsigt til Slotssøen. Når du skal slå mave, kan du derfor passende smutte ned til Slotssøen og gå langs Kærlighedsstien eller blot gå rundt i området og udforske lidt.

Udover den gode beliggenhed er caféen indrettet rigtig hyggeligt. For at kunne få den bedste oplevelse, er der også fokus på komfort, og du kan derfor sidde i de behagelige, røde lædersofaer. Komforten og stemningen kombineret med den gode musik i baggrunden får dig nærmest til at føle dig hjemme.

På menukortet finder du lækker og simpel mad. Her er der ikke noget med, at du kommer til at blive mødt med alle mulige retter, du ikke kender. På Cafe Razz er der mulighed for at nyde en klassisk brunch med familien eller studiekammeraterne. Du får alt fra røræg og bacon til laks og ost, så du rigtigt kan begynde weekenden langsomt.

Derudover bliver der serveret stegretter, fiskeretter, burgere, pastaretter, og alt hvad hjertet ellers kan begære. Du kan f.eks. bestille en Ribeye, hvor kvæget kommer fra Omaha i USA. Det saftige kød akkompagneres af råstegte kartofler og en valgfri sauce, så du kommer til at tro, at du næsten sad nede i USA selv.

Selvom der er masser af kød på menuen, er der skam også noget til vegetarerne. Du kan nemlig få en veggie burger eller en tortilla wrap, hvor kødet er lavet af kikærter. Det understreger blot, at der virkelig er noget for enhver. Skal du have slukket tørsten, er der både vin, sodavand og cocktails at vælge imellem.

Vil du have mad fra en af landets førende caféer, er det på Café Razz, at det sker. Det er en hyggelig café, hvor maden er helt i top. Man kan næsten sidde i flere timer, fordi det er så hyggeligt, og fordi der er så meget mad at vælge imellem. Café Razz kan altså snildt være stedet, hvor dig og dine venner varmer op til fest med aftensmad og cocktails.  
Adresse

Låsbybanke 4
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 64 41 16 16
Email: kolding@caferazz.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 22.00
Fredag: 10.00 - 02.00
Lørdag: 09.30 - 02.00
Søndag: 09.30 - 22.00


Website

https://caferazz.dk/kolding/