Café Overfor


Søger du en café i København med overskuelige priser, måltider til hele dagen, hyggelig indretning og en god stemning? Så skal du helt sikkert besøge Café Overfor. Café Overfor tilbyder morgenmad, brunch, frokost og aften menuer til overskuelige priser. Lækre råvarer og hyggelig indretning er hovedingredienser til den gode stemning, hvor de altid byder på store smil, hyggelige omgivelser og gode madoplevelser. Café Overfor i København er beliggende på adressen Rosenørns Allé 32 på hyggelige Frederiksberg.

Hos caféen vil du opleve en afslappet stemning, hvor alle er velkommen. Her i caféen finder du derudover en indretning som bærer præg af nordisk stil, hvilket både kommer til udtryk i deres indretning samt i deres menukort. På menukortet er alle retter lavet af gode råvarer, hvilket de også har fokus på. Her serveres både brunch, frokost og aftensmad, så uanset hvilket måltid du gerne vil spise, kan du få dette hos Café Overfor på Frederiksberg. Derudover er der plads til alle og deres madpræferencer, så der er også sørget for vegetariske og veganske retter på menukortet. På denne måde kan du nemt spise efter dine madpræferencer.

På morgenmenuen finder du blandt andet forskellige morgenmadstallerkener eller mindre retter såsom økologisk skyr, chiagrød, økologiske æg og croissants. På frokostmenuen finder du blandt andet klassiske caféretter såsom burger, pasta, grøn salat, forskellige madder og snack bræt til den lille sult. På aftenmenuen finder du blandt andet rib-eye, laks, osso bucco og andre lækre retter, som du kan spise dig mæt i. Derudover har de et stort udvalg af drikkevarer, som helt sikkert også er værd at tjekke ud. Her bydes der nemlig både på forskellige fadøl, hvidvine, rødvine, rosé og andre kolde drikke såsom sodavand, friskpresset appelsinjuice, lemonade og iskaffe, som du kan slukke tørsten i. Derudover kan du få en masse lækre forskellige kaffedrikke, såsom cafe latte, cortado, cappucino, americano, espresso og chai latte. Der er derfor helt sikkert noget for enhver smag både at spise og drikke hos Café Overfor.

Er du interesseret i at besøge Café Overfor? Så besøg dem allerede i dag! Så finder du caféen beliggende centralt på Frederiksberg overfor Forum metro st. Hvis du ikke befinder dig i nærheden, men stadig er nysgerrig på caféen og deres menu, så kan du tjekke deres hjemmeside ud. Derudover har du mulighed for at tjekke deres Instagram ud, hvor de deler billeder af maden fra deres hyggelige café.

Hiv dine studiekammerater under armen til en hyggelig tur på Café Overfor. Her har I mulighed for at få en lækker brunch, en god kop kaffe mens I holder jeres studiemøde eller måske en lækker omgang aftensmad. Der er noget til enhver smag, og I er sikre på at finde noget, der falder i jeres smag, når I besøger Café Overfor. De overkommelige priser, den hyggelige stemning og den lækre mad og drikke er helt sikkert noget, som er værd at opleve.
Adresse

Rosenørns Allé 32
1970 Frederiksberg C


Kontakt info

Telefon: 35 35 64 63
Email: info@overfor.dk


Åbningstider

Søndag - onsdag: 09.00 - 23.00
Torsdag - lørdag: 09.00 - 00.00


Website

Café Overfor's website