Café og Restaurant Marcello`s

Café og Restaurant Marcello`s


Oplev det unikke cafemiljø lige ved åen i hjertet af Kolding, og tag på Marcello`s. På Café og Restaurant Marcello`s har du mulighed for at bestille alt fra brunch og lette frokostretter til varierende aftenmenuer - til studievenlige priser. I restauranten er der lagt vægt på lyse og hyggelige omgivelser, hvor man som gæst virkelig føler sig hjemme. Om du er stamgæst, eller blot kommer for at slukke din tørst eller stille din sult, er uden betydning - alle er nemlig velkommen på Marcello`s! Du finder Café og Restaurant Marcello`s på adressen Søndergade 11.

Med sit åbne køkken og store vinduespartier signalerer Marcello`s en ganske særlig åbenhed overfor sine kunder. Denne åbenhed, der efterleves af stedets personale, gør at mange af de tilfredse gæster kommer igen. Derudover har Café og Restaurant Marcello`s i Kolding en unik udsigt ud mod åen, der gør atmosfæren på Marcello`s til noget ganske særligt. Når du besøger Marcello`s i Kolding, er mulighederne mange. I baren kan du først og fremmest nyde deres udvalg af forskellige drikkevarer, og hvis du kommer for at spise, så er restauranten stedet for dig. Her bliver du præsenteret for et menukort, der er spækket med muligheder.

Når det kommer til udvalget på Marcello`s, vil du blive overrasket! Menukortet er nemlig spækket med lækre retter og drikkevarer, og der vil bestemt være noget at finde for enhver smag. Kommer du f.eks. til brunch, vil du lørdag og søndag kunne nyde godt af den lækre brunch buffet, der bliver serveret. Hvis du derimod kommer i en af hverdagene, kan du vælge mellem nogle sammensatte brunchtallerkener, der byder på alt fra den populære chiagrød med honning til røræg med bacon. Marcello`s byder naturligvis også på lækre burger, som du kan nyde enten frokost eller aften. Her kan du vælge mellem alt fra den stærke Mexicana burger, den klassiske Danish burger med spejlæg og bacon til Chicken Chick, der er for dig, som er vild med kylling i sin burger. Hvis du er vegetar, har Marcello`s og en lækker vegetar burger på menuen. Det er altså næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan nyde på Marcello`s.

Er du lækkersulten, vil du med stor sandsynlighed ikke kunne modstå de søde sager, som Marcello`s har på menukortet. Prøv dagens kage, der serveres med frisk frugt og flødeskum, eller vælg den lækre dessert tapas, hvor du kan kombinere forskellige desserter. Dette er oplagt sammen en varm kop kaffe.

Hvis du er vild med god mad til studievenlige priser, og befinder dig i Kolding, så er Marcello`s bestemt et sted, der er værd for dig at besøge. Stedet byder desuden på en fremragende udsigt ud mod åen, hvorfor restauranten er noget ganske særligt. Den lækre mad, beliggenheden og den gode stemning på Marcello`s skaber rammerne for hyggelige stunder i selskab med familie eller studiekammerater. Her kan du nyde alt fra en kop kaffe til den helt store aftensmad. Befinder du dig ikke i Kolding, så findes Marcello`s heldigvis også i Holstebro, Vejle, Sønderborg og Odense.


Adresse

Søndergade 11, st.
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 51 88 55
E-mail: info@marcellos.com


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - ca. 22.00
Fredag: 10.00 - ca. 00.00
Lørdag: 09.30 - ca. 00.00
Søndag: 09.30 - ca. 22.00


Website

Café og Restaurant Marcello`s's websiteCafé og Restaurant Marcello`s
Café og Restaurant Marcello`s
Café og Restaurant Marcello`s
Café og Restaurant Marcello`s