Café og Restaurant Marcellos

Café og Restaurant Marcellos


Oplev det unikke cafemiljø lige ved åen.

Lige fra brunch og lette frokostretter til varierende aftenmenuer, alt findes på Café og Restaurant Marcellos.

Der er lagt vægt på lyse og hyggelige omgivelser, hvor man virkelig føler sig hjemme.

Fredag og lørdag aften serveres trendy drinks og klassiske cocktails. Du kan også nyde sommertimerne ved City Båden, som er en del af Café og restaurant Marcellos.

Om Marcellos

Med sit åbne køkken og store vinduespartier signalerer Marcello`s en åbenhed overfor sine kunder. Denne åbenhed, der efterleves af stedets personale, gør at mange af vore gæster vælger af komme igen. Dette har skabt en fortrolig stemning mellem gæsterne, hvilket har givet Marcello`s en speciel atmosfære.

Om man er stamgæst eller blot kommer for at slukke sin tørst eller stille sin sult er uden betydning - alle er velkommen på Marcello`s! Ligeså kommer mange udlændinge dagligt forbi vores bar eller restaurant, hvilket giver stedet en ekstra international dimension.

Mulighederne på Marcello`s er mange; I restauranten kan man nyde drikkevarer, der kan suppleres med anretninger fra Marcello`s menukort. Har man lyst til de store gastronomiske armbevægelser er restauranten stedet. Her guider tjeneren gæsten gennem Marcello`s menu- og vinkort på en personlig og professionel måde.

Menukortet er af ægte italiensk køkken, men vil blive præsenteret på en ny, spændende og moderne måde. I kan vælge mellem Á la carte eller menu. Kvalitetsniveauet er højt, og det er vigtigt for os at gæsterne får en stor oplevelse med sig hjem og føler at de har været i centrum.
Adresse

Søndergade 11, st.
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 51 88 55

E-mail: info@marcellos.com


Åbningstider

Mandag - Søndag: 11.00 - 22.00


Website

Café og Restaurant Marcellos's websiteCafé og Restaurant Marcellos
Café og Restaurant Marcellos
Café og Restaurant Marcellos
Café og Restaurant Marcellos