Café Mahalle


Elsker du libanesisk og tyrkisk mad, og kunne du tænke dig at blive taget med til Mellemøsten for en stund? Så skal du helt sikkert tage et smut forbi Mahalle på Nansensgade 66 i København.

Tæt på Torvehallerne i København finder du Mahalle, der siden 2018 har serveret libanesisk og tyrkisk mad for deres mange gæster. Københavnerne elsker nemlig fladbrød, falafel, hummus og mange andre små skåle med lækre retter, der deles mellem alle ved bordet, og det er ikke uden grund. Denne form for social dining med fantastisk lækker mad, er nemlig helt sikkert en oplevelse værd.

Udover at maden smager uovertræffeligt, så gør den sig også yderst godt på billeder. Deres farverige retter i de fineste porcelænsskåle med mellemøstlige motiver gør det nemlig så instagram venligt, som noget næsten kan være. Men som sagt er det ikke kun det visuelle, der er i top på Mahalle i København. Duften og smagene, der er at finde på menukortet, tager dig også med på eventyr til Mellemøsten for en stund.

Menukortet er fyldt med klassiske libanesiske og tyrkiske retter som hummus, fladbrød, falafel, libanesiske salater og dertilhørende et utal af forskellige traditionelle dips. Der er altså mange spændende retter på menukortet, og det er således bare om at give sig i kast. Der vil helt sikkert være noget til enhver smag. Det er oplagt at vælge forskellige retter fra menukortet, for derefter at dele retterne ved bordet. På den måde kommer man også bredt rundt i menukortet, og får smagt lidt af hvert. 

En ting, der kendetegner Mahalle er, at de fleste retter på menuen er vegetariske. Dog er der også enkelte retter til de kødspisende. Dog er det sikkert at alle retterne vil være yderst velsmagende både for vegetaren og for kødspiseren. Al den lækre spise kan du købe til absolut sympatiske priser, også selvom maden og stemningen stråler af 1001 nats drøm og rigdom.

På deres Facebook får Mahalle 4,2 ud af 5 stjerner, hvilket indikerer, at stedet helt klart er et besøg værd. Fantastisk lækker og autentisk mad er blot en af de mange ting, som tidligere gæster især fremhæver ved Mahalle. Det er altså bare om at komme et smut forbi, hvis dette sted lyder som noget for dig. Du vil ikke fortryde det!
Adresse

Nansensgade 66
1366 København K


Kontakt info

Telefon: 28 25 77 71
Email: mahalle.birkegade@gmail.com


Åbningstider

Alle dage: 10.00 - 23.00


Website

https://mahalle.dk/