Cafe Livingstone


Er du på jagt efter en ny stamcafé i København, så har vi et rigtig godt bud til dig her! Nemlig Cafe Livingstone på Sortedam Dossering 81. Her er en rigtig dejlig atmosfære, og du har et stort udvalg af lækre retter, som du kan vælge mellem. Stedet er lige noget for dig, der er nysgerrig, og lægger vægt på god smag og flot æstetik.

På Sortedam Dossering 81 ligger Cafe Livingstone. Caféen åbnede tilbage i 2016 med et spækfyldt menukort, der bød på alt, der er sundt og grønt. Mums! Uanset hvornår du vælger at besøge caféen, kan du være sikker på, at der er noget på menukortet, der falder i din smag. Hos Café Livingstone er der nemlig alt fra brunch, eftermiddagstapas og aftentapas til lækre cocktails og gode øl! Du kan få et indblik i de spændende menukort på caféens egen hjemmeside.

Cafe Livingstone byder på det bedste fra forskellige dele af verden! Derfor er caféens indretning, mad m.m. også inspireret af forskellige verdenshjørner, heraf særligt Mellemamerika og Østasien. Det føles derfor næsten som at være ude at rejse, når du besøger Café Livingstone. For at du får en helt særlig smagsoplevelse, er caféens koncept desuden bygget op omkring, at du som gæst har muligheden for at vælge mellem en masse små retter. På den måde sammensætter du en middag, der passer lige til dine præferencer. Her er der altså noget for alle. Dét er noget, som vi sætter stor pris på.

Caféen på Østerbro er populær. På Facebook er der lige nu 3163, der synes godt om caféen, og på Instagram har caféen også over 3000 følgere. På Instagram er der desuden garanti for, at du bliver inspireret til dit næste cafébesøg. Her er profilen nemlig fyldt med smukke madbilleder i fantastiske farver. Du kan finde Café Livingstone på Instagram ved at trykke her! 

Alt i alt kan vi varmt anbefale dig at besøge Cafe Livingstone på Østerbro. Her er der lækker mad, god stemning i dejlige omgivelser - hvad mere kan man ønske sig?
Adresse

Sortedam Dossering 81
2100 København Ø


Kontakt info

Telefon: 22 14 03 63
E-mail: info@cafelivingstone.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 09.00 - 00.00
Søndag: 09.00 - 21.00


Website

Cafe Livingstone's website