Cafe Katz


I København findes der mange lækre caféer og cocktailbarer, som er værd at tjekke ud. Men har du lyst til at finde ét sted i København, som kombinere disse to ting? Så er det netop Café Katz, som du leder efter. Café Katz er en hyggelige café og cocktailbar som er beliggende på adressen Frederiksholm Kanal 1 ved indre by. Hvad end du søger et sted, hvor du kan sidde og arbejde med din studiegruppe eller hvor I kan få en lækker cocktail, så er Katz netop noget for jer. Hvis man skal beskrive Café Katz med tre ord, er det mad, hygge og cocktails. Du har udsigt over blandt andet det charmerende Gammelstrand og Christiansborg Slot.

I hverdagene bydes der på en hyggelige atmosfære og et lækkert menukort, som indeholder velsmagende og klassiske café retter. Hvad end du har lyst til en god og velsmagende brunch, en god burger, en sandwich eller måske en salat, så finder du et godt udvalg hos Café Katz. Her kan du helt sikkert finde noget på menukortet, som falder i din smag. Du kan derfor sagtens tage enten din kæreste, din mor eller dine veninde med under armen ind på Katz, hvor de byder på en hyggelig stemning og noget godt mad.

Hos Katz er der en yderst hyggelig stemning, hvad end du kommer i et selskab eller du kommer for at sidde alene. Har du brug for et sted, hvor du kan sidde med en god kop kaffe og få læst dine lektier, så kan du altid komme et smut forbi her. Her kan du vælge at slukke tørsten med en lækker, kold og forfriskende drikkevare mens du får færdiggjort din læsning. Har du brug for lidt koffein for at blive mere opkvikket, kan du i stedet få en lækker latte eller måske en iskaffe, som særligt er lækker at slukke tørsten i på de varme dage. Hvis vejret udenfor er koldt og kedeligt, kan du eventuelt også få dig en varm kakao at varme dig på. Du er også helt velkommen til at medbringe din studiegruppe, hvis I har brug for et sted hvor I kan arbejde sammen.

I aftentimerne i weekenderne på Café Katz bliver det lavet om til en cocktailbar. Stemningen er, som om dagen, rigtig hyggelig med en god atmosfære, og det er derfor det oplagte sted at besøge med vennerne, når I har lyst til en få en god drink. Du kan både få søde og syrlige drinks, så der findes noget til enhver smag. Du kan eksempelvis få en espresso martini, en drink med passionsfrugt eller hvad med en traditionel strawberry daiquiri?

Hos Katz kan du både vælge at tage plads indenfor i deres hyggelige café, men i sommerperioden har du også muligheden for at sidde udenfor. Her kan du sidde og nyde den dejlige sol samt det fantastiske byliv, mens du får serveret den lækre mad. Katz har yderligere et hyggelige loungeområde i deres kælder. Her er stemningen afslappet, hvor deres stearinlys og sofaerne helt sikkert sætter stemningen. Hvad end du har lyst til at få serveret en dejlig kop kaffe eller en lækker drink, så er begge dele oplagt i denne afslappet stemning.

Følg med på deres Instagram eller deres Facebook, hvis du ønsker at følge med i diverse tilbud og rabatter. Her kan du nemlig blive opdateret om hvorvidt de har happy hour hele natten, tilbud på shots eller noget helt andet.

Som studerende er det særligt fordelagtigt at give Café Katz et besøg, hvis du ønsker et sted at få en lækker drink. Her har de nemlig happy hour, hvor du kan få to ens drink til én drinks pris. Derfor får du meget mere for pengene, når du vælger at besøge Café Katz. Deres drinks er både velsmagende og til en god pris.

Lyder dette som noget for dig? Så besøg Café Katz, hvad end det er til en omgang brunch, en lækker frokost eller til en drink med vennerne. Katz er både centralt placeret, med gode priser samt en hyggelig atmosfære, som alt sammen er noget, som er værd at opleve.
Adresse

Frederiksholms Kanal 1
1220 København K


Kontakt info

Telefon: 33 93 33 87
E-mail: info@katz.dk


Åbningstider

Mandag: 09.00 - 00.00
Tirsdag: 10.00 - 00.00
Onsdag: 10.00 - 00.00
Torsdag: 10.00 - 00.00
Fredag: 10.00 - 02.00
Lørdag: 09.00 - 02.00
Søndag: 10.00 - 00.00


Website

Cafe Katz's website