Café Flottenheimer

Café Flottenheimer


Café Flottenheimer tilbyder en god oplevelse, uanset om du kommer for at spise en intim middag, eller for at nyde en kop kaffe. Café Flottenheimer i København finder du beliggende på adressen Skindergade 20. Med denne centrale placering er det nemt at komme et smut forbi, når du befinder dig i København. Hvad end det er for at få en formidabel middag, et mindre måltid eller en god kop kaffe.

Hos Café Flottenheimer er det muligt at både få mad til morgen, middag eller aften. Der er derfor altid en anledning til at besøge caféen her, da du kan spise alle dagens måltider netop her. Til morgenmad kan du få deres lækre brunch, som blandt andet består af traditionelle retter såsom røræg men også det mere specielle såsom tortilla, som helt klart gør det oplevelsesværdigt at spise din brunch her, hvis du søger et sted at spise brunch i København.

Ønsker du at følge med i, hvad der sker på Instagram, når Café Flottenheimer deler billeder? Så kan du med fordel tjekke det ud her, hvor de jævnligt deler billeder af deres lækre mad.

Til frokost og aften finder du et kæmpe udvalg af retter, du kan vælge imellem. Du kan eksempelvis få chili con carne, quesadillas, pasta, burger, sandwich og grillet halloumi. Hvis du ønsker at se det fulde menukort og/eller billeder af deres lækre mad, kan du blandt andet tjekke det ud på deres menukort her.

Hvis du ønsker at få en lækker cocktail, så er dette også noget, som du kan finde hos Café Flottenheimer. Her har de et bredt udvalg af cocktails som starter fra 75 kroner. Lyder dette som noget for dig? Så tjek dem ud i deres hyggelige café!

I skrivende stund har Café Flottenheimer næsten 200 anmeldelser på deres Facebook side, som har hele 4.4 stjerner ud af 5 mulige. Dette fortæller helt sikkert noget om, hvor tilfredse kunderne er med stedet, idet de har sådan en god score, som kommer fra deres gæster. Kunderne roser dem til skyerne. Her er det båden maden, deres drinks, atmosfæren, indretningen og servicen. Flere af dem kommenterer, at de helt sikkert kommer tilbage.

Vil du også tjekke ud, om anmeldelserne nu er så gode, som de får det til at lyde? Tjek Café Flottenheimer ud på de sociale medier i dag eller tag et smut forbi caféen til et godt måltid mad eller til en lækker drink. Den centrale placering gør det helt sikkert nemt at komme et smut forbi, hvis du i forvejen befinder dig i København.

 

Flottenheimer på video
Café Flottenheimer


Adresse

Skindergade 20
1159 København K


Kontakt info

E-mail: info@cafeflottenheimer.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 22.30
Fredag: 10.00 - 02.00
Lørdag: 09.30 - 02.00
Søndag: 09.30 - 22.00


Website

Café Flottenheimer's websiteCafé Flottenheimer
Café Flottenheimer
Café Flottenheimer