Café Feel Good


Er du veganer eller vegetar, elsker du plantebaseret mad eller ønsker du måske blot at prøve noget nyt? Så har vi et godt forslag til dig, som ønsker at besøge en lækker café i København. Her taler vi nemlig om Café Feel Good, som ligger placeret på adressen Nørre Farimagade 55 i København K. Hos denne café får du sundt, økologisk og lækkert mad til rimelige priser, særligt i forhold til at den er beliggende i København. Lyder dette som noget for dig? Så læs videre i artiklen, hvor vi vil fortælle meget mere om caféen, deres indbydende menukort, deres sociale medier samt meget mere.

Befinder du dig i indre by, så findes der et hav af forskellige caféer, og det kan derfor være svært at vælge, hvilken man skal besøge. Beliggenheden for caféen er centralt og ingredienserne som anvendes er af allerbedste kvalitet, hvilket gør at maden er yderst velsmagende. De fleste af retterne er enten vegetariske eller veganske, og der findes derfor noget til næsten enhver smag. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan spise mad ude, uden at føle dårlig samvittighed over at spise usundt, så er denne café netop stedet for dig. Her er der ingen grund til denne dårlige samvittighed, da maden er sund og “ikke-syndig”. 

Hvad end du er meget sulten eller blot søger et sted, hvor du kan finde en lækker og sund dessert, så findes der noget til enhver smag og sult hos Café Feel Good. Her fås både større portioner og mindre portioner, alt efter hvad du har lyst til. På menukortet finder du blandt andet forskellige lækre brunches, chai- og smoothiebowls, salater med blandt andet sweet potato, lækre sandwiches og forskellige rugbrødsmadder. Derudover har de også forskellige lækre kaffedrikke og andre drikke, som du kan slukke tørsten i. Alt hos caféen er ikke nødvendigvis vegetarisk eller vegansk, da der fås forskellige retter med enten æg eller kylling, hvis dette er noget man ønsker. Har du lyst til noget til den søde tand, kan du eventuelt vælge at bestille deres bananbrød, blåbærpandekager eller nogle af deres hjemmelavet kager. Deres kager er altid hjemmelavet, og du kan både få dem som enten glutenfri eller veganske. De har et stort udvalg, og det er derfor helt sikkert værd at tjekke ud. 

Maden hos caféen er ikke blot nærende og lækker, men den er derudover er den også æstetisk anrettet og derfor pæn at kigge på. Maden er nemlig blandt andet udsmykket med blomster, som pynter på tallerkenen. Du kan blandt andet se meget mere til deres æstetiske anretninger på deres Instagram, hvor de deler diverse instagram-venlige billeder, som helt klart vil pynte på dit feed. Her deler de jævnligt billeder fra deres flotte anretninger, lækre ingredienser og meget mere. Ydermere er det muligt at tjekke deres Facebook side ud, hvor du blandt andet kan læse anmeldelserne af caféen fra deres besøgende gæster. I skrivende stund har Café Feel Good hele 4.9 stjerner ud af 5 mulige fra deres gæster, hvilket helt klart fortæller noget om, hvor tilfredse deres kunder er.
Hvis dette lyder som noget for dig, som søger en lækker café i København, så tag et smut forbi i dag. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.
Adresse

Nørre farimagsgade 55
1364 Copenhagen


Kontakt info

Telefon: 27 93 41 58


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 17.00